Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda ters köşe yapıyor falan deyip duruyorlar da yazım stili her şeyde aynı aslında, arada 3-5 kıçtan uydurma bir şeyler sallıyor millet de peak fiction diye rüyalarında ıslanıyor. Sen söyle, beni tanıdın tanıyalı bu herif kutsal ejder diyor muyum demiyo muyum? :D
Seride 2 tane şok vardı bana göre ama temelsiz olduğundan plot twist demeye gönlüm el vermiyor.Birinci boş taht olayı ikincisi de lastiğin Nika çıkması.
Bu cümleyi anca dizideki Garp kurar.
Sen öyle san denizlerin efendisi diyen de mangadaki Garp idi. :D
 
Dof kaç tanesine benziyordu? Bildiğin Dof gibi taviz veriyorlardı Shanks'a... Shanks, Luffy'i süreli olarak güçlendiren bir meyveyi yemesine neden olarak kandırdı Luffy'i... :(
Kandirmadi bence meyveyi yok etmek ya da saklamak karsiliginda gorosei'den insanlara artik eziyet etmeyin veya dunyayi yok etmeyin gibi bi taviz alacakti. Beceremeyince meyvenin tehlikeli kisilerin eline gecmesini engellemek icin Luffy'de bi kumar oynadi. Sahsi fikrim isleri bariscil bi yolla ne kutsallara ne de insanlara zarar vererek cozmek istiyor cunku Blackbeard gibi insanlarin hem Nika hem de baska meyveleri ele gecirirse daha fena bi duzen kuracagini dusunuyor. Bir de kutsallar sonucta ailesi. Ayrica muhtemelen Im'in varligindan haberdar degil.
 
Rogerin yenilmez süper güçlü en güçlü vb başlıkları yoktu bilinen tek title i korsanlar kralı. Seride herkesin kendi amacı var bazıları un istiyor bazıları güç istiyor bazıları kaos istiyor bazıları savaş bazıları sadece çocuk istiyor. Bu dünyada birisi bir unvan kazandi diye yenilmez olduğunu düşünmek saçma sırf bunu göstermek için Roger beyaz sakala hazinemi yerini söyleyeyim mi diyor yok kalsın diyor beyaz sakal
Wb'nin zirve olduğu zamanlari gördük herkesin dünyanın en güçlü adamı olduğunu zirve olduğunu kabul ettiğini gördük eee Roger da bu adamla vs atıp eşit savaşmışsa Roger zirve olmuyor mu?
 
Shanks gomu gomu meyvesini tesadüfen ele geçirmemiş.Zaten istediği gibi yukarı çıkıp inebiliyor soyununda farkında bu meyvenin ismi cismi konusunda habersiz olma ihtimali yok.
Dof 10 yasina kadar oradaydi. Meyvenin ne oldugunu bilmiyordu. Gear 4'u gorunce bi suphelendi ama bence meyvenin ne oldugu cok bilinen bir sey degil. Shanks'e de meyveyle baska bir sey yapmasi icin Gorosei direk soyledi bence.
 
Muhtemelen Tanrı Vadisi’nde düzenlenen turnuvada Lunarian ırkı ve Kuma’nın ırkı çok ciddi bir başarı gösterdi ve turnuvayı düzenleyenler bu ırkların gücünden korktukları için yok edilmelerine karar verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık