Kardeşim elimde köprü var isim hakkıyla beraber satıyorum ilgilenir misin ?Böyle bir şeyi @RedTeroR'un sağlığı açısından istemem.
Kardeşim elimde köprü var isim hakkıyla beraber satıyorum ilgilenir misin ?Böyle bir şeyi @RedTeroR'un sağlığı açısından istemem.
O sarı saç ve mavi gözlerle mi? Sanmıyorum. Kutsal Ejder net yazın kenara.Tüm cümlede köylü olan tek adam WB usta
WB'ye bir kutsiyet atfetmen onun büyüklüğünün şanından amma velakin adam yetim kere yetim.O sarı saç ve mavi gözlerle mi? Sanmıyorum. Kutsal Ejder net yazın kenara.
Sen babalığı baya kıskanıyon he. Gönül mü koydunO sarı saç ve mavi gözlerle mi? Sanmıyorum. Kutsal Ejder net yazın kenara.
King 47 yaşında. Bu turnuva 38 yıl önce olmuş, King o zaman 11 yaşındaydı. Kaidou'yla tanıştığı zaman da o yaşlarda olduğu görülüyor. Dediğin gibi bir durum olabilir.Muhtemelen Tanrı Vadisi’nde düzenlenen turnuvada Lunarian ırkı ve Kuma’nın ırkı çok ciddi bir başarı gösterdi ve turnuvayı düzenleyenler bu ırkların gücünden korktukları için yok edilmelerine karar verdi.
Bana daha çok Ragnarok serisini hatırlattı.Turnuva olayı Açlık Oyunları'na benziyor olabilir.