Teach meyveyi aldıktan sonra en güçlü insan ilan edilmedi.Aradan geçen süre zarfındada ilan edilmedi.
Bu saçma söylentiler senin başının altından mı çıkıyor usta
Sevmediği karakter capsi görünce WBD:Bu saçma söylentiler senin başının altından mı çıkıyor usta
Reis ben donanmadan bahsetmiyorum, tek amiralden hiç bahsetmiyorum. Dünya hükümetinden bahsediyorum. Gorosei dahil hükümet kafaya koydu mu ortada Kaido'nun esamesi kalmaz o coğrafi üstünlük de amatör engeller sadece. 3 amiral ve filo amirali yeter zaten ekstraya bile gerek kalmaz.Wanoda kaido varken saldiramazlardi. Zaten amiral bile dedi. Kaido olsaydı adaya çıkmaya cesaret edemezdim diye. Birde doğal kale olduğundan donanmada kolay kolay gelemez gelenleride kolayca temizlemeleri kolay. Tek tük çıkacak adamlarda kaidoyu yenemeceginden denizciler wanodayken kaidoyu yenemezlerdi. Ama kaido saldirsaydi aynı donanma rahatca yenebilirdi kaidoyu.
3 amiralin ve filo amiralinin Kaido'ya gittiğini gören diğer yonkoular, devrimciler tehtidi varken nasıl gönderiyorsun 3 amirali ?Reis ben donanmadan bahsetmiyorum, tek amiralden hiç bahsetmiyorum. Dünya hükümetinden bahsediyorum. Gorosei dahil hükümet kafaya koydu mu ortada Kaido'nun esamesi kalmaz o coğrafi üstünlük de amatör engeller sadece. 3 amiral ve filo amirali yeter zaten ekstraya bile gerek kalmaz.
Yara alıp tokatlamışsa kurtarır ama yenilmişse tarihten silinir direkt Wb