Ben anlamadım ciddili mi yoksa şaka mı gerçekse kaynak kim. Bence Shanks'ın D olması iyi olmaz bütün güçlü karakterler D olmasın yawShanks'te bizdenmiş meğer. O da köylü D lerdenmiş.
Yalnız şaşırdım kabul edeyim. Hikaye nereye bağlanacak işler iyice ilginç bir hal alıyor.
Niye D olunca extra power up geliyor. Law da D. Bir zoro etmez. WB dünyanın en güçlüsü D değil. Sengoku, amiraller D değil. Ayrıca bir sürü D var ezik. Vivi mesela.Mihawk'ın Shanks'ten bırak güçlü olma ihtimalini çocuğundan güçlü olma ihtimali bile kalmadı.
Puncture Wille den sonra zoro:Niye D olunca extra power up geliyor. Law da D. Bir zoro etmez.
Wanoda kaido varken saldiramazlardi. Zaten amiral bile dedi. Kaido olsaydı adaya çıkmaya cesaret edemezdim diye. Birde doğal kale olduğundan donanmada kolay kolay gelemez gelenleride kolayca temizlemeleri kolay. Tek tük çıkacak adamlarda kaidoyu yenemeceginden denizciler wanodayken kaidoyu yenemezlerdi. Ama kaido saldirsaydi aynı donanma rahatca yenebilirdi kaidoyu.Yanlış anlaşıldım sanırım. Wano'ya neden saldırmadılar demek istemiyorum. Wg denen oluşum, geçerli bir sebepleri olduğunda ( örnek olarak İmu'nun emri diyelim ) sadece gözlemledikleri yerleri ( Wano,Elbaf) dümdüz edebilecek güce sahipler. Ada devletleri kararlı bir dünya hükümetine karşı koyabilecek kadar güçlü olamaz. İçinde yonkou bile olsa demek istedim.
Zoronun dibine girerse işi biter. Ayrıca o saldırı ile zoro düşmez. Hayvan gibi sağlam dayanıklı reis.Puncture Wille den sonra zoro:
La olm.hastayim.yatiyorum.guldurme yavYalnız Mihawk da D. çıkarsa bak sen şu işe.
D. Racule Mihawk. Şekil olsun diye bunların aile başa koymuş.