Siz hayırdır bizden habersiz bir işler felan diyip basmışssalar varrr yaaa. Bak gaza geldim.Jirou gibi basmışlar turnuvayı
Galaxy İmpact ile arenaya dalıp çoğunu etrafa dağıtmış Garp. WB o günün sonunda Gura Gura yemeye karar vermiştir.
Siz hayırdır bizden habersiz bir işler felan diyip basmışssalar varrr yaaa. Bak gaza geldim.Jirou gibi basmışlar turnuvayı
Hahahaha alkjsdjaklsdjsa benim sana yaptıklarımı mı bana yapmaya çalışıyorsun ama dikkat et önce bir spoiler gelsin hahaha sonra 2v1 atıyor diyen @Raiden'in yaşadıklarını yaşama xDÇapı mapı olmaz abi onun. İntihar sebebidir. Hele bir de Garp da katılmamışsa vay ki ne vay.
@RedTeroR sakın ha. Biz seni seviyoruz. Yalnız değilsin yanındayız.
Çocukluk travmamı düzelttiğin için teşekkür ederim dostumDızcılar Kralı.
Roger ve Garp'ın egolarıyla uğraşıyoruz, beş kuruş etmeyen tipler.Ya bu ne rezalet böyle horoz dövüşü yaptırıyorlar resmen.Korkak Roger bunu bilerek denizcilerle yan yana verip xebec'e mi daldın korkak!
Xebeck oraya hangi amaçla gitmiş ?Ya bu ne rezalet böyle horoz dövüşü yaptırıyorlar resmen.Korkak Roger bunu bilerek denizcilerle yan yana verip xebec'e mi daldın korkak!
Herkesin turnuvada yorulmasını bekledikten sonra dalmıştır.Siz hayırdır bizden habersiz bir işler felan diyip basmışssalar varrr yaaa. Bak gaza geldim.
Galaxy İmpact ile arenaya dalıp çoğunu etrafa dağıtmış Garp. WB o günün sonunda Gura Gura yemeye karar vermiştir.
Linlinden kaçmış,Xebec'e korkak gibi dalmış.Bi shikiyi adam gibi dövmüş gibi görünüyor.Kesin onda da bı şeyler karıştırmıştır.Dünyanin en şanslı adamı Roger.Roger ve Garp'ın egolarıyla uğraşıyoruz, beş kuruş etmeyen tipler.
Şebek'e büyük artı yazdı.