Evet, varmış. Devlere bir darbe daha.O kısım vardı ya.
Evet, varmış. Devlere bir darbe daha.O kısım vardı ya.
Kendim yazmış gibi sahiplendim bunu. İmzamı atarım çok haklısın.Sonradan seriye dahil edilip aşırı güçlü gösterilen karakterleri oldum olası hiç sevmem.
“Garling aşırı güçlüymüş” imajını yaratabilmek için Garp, Roger, WB veya Xebec gibi karakterler harcanmamalı.
İstediğinde çiziyor aslında ama aklı başka şeylerde daha çok o yüzden ayıp olmasın diye elinin kenarıyla çiziyor. Yoksa sırf dövüşe odaklandığı zamanlarda güzel işler çıkarttığı çok oldu.Bilgiler iyi de seneler sonra amiral vs. yonko olmuş, ne gördük dövüşte? Oda adam akıllı dövüş çizemiyor.
İkisinin Lunaryalılar ve devler olduğu kesin galiba, son Irk ya Kuma'nın ırkı yada Kaido'nun bahsettiği Oni ırkı. Oni'nin bir ırk olduğu onaylandı mı? Oni'ler de bu turnuvada olabilir.Linlin'in adasında olmayan diğer ırk da Kuma'nın ırkı galiba.
Jirou gibi basmışlar turnuvayıÇapı mapı olmaz abi onun. İntihar sebebidir. Hele bir de Garp da katılmamışsa vay ki ne vay.
@RedTeroR sakın ha.
Oni diye bir ırk olduğunu sanmıyorumİkisinin Lunaryalılar ve devler olduğu kesin galiba, son Irk ya Kuma'nın ırkı yada Kaido'nun bahsettiği Oni ırkı. Oni'nin bir ırk olduğu onaylandı mı? Oni'ler de bu turnuvada olabilir.