Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterin bencil olup olmaması önemsiz kurtardığı adaların hepsinde kurtarıcı ve kahraman olarak gözüküyor adadakiler için. Dragon daha uygun demişsin ama tam aksi 55 yaşında bir karakter Dragon ve bu yaşa kadar eli kolu bağlı beklemiş kurtarıcıyı bekleyen asker olur maksimum. Onun emarelerini de loguetown'da gösterdi zaten konuşmalarıyla.
Dragon arkadaslarını kurtarmak için yapmıyor bu işi insanları kutsal ejder zulmunden kurtarmak için yıllardır uğraşıyor. Dragon yüzünden yüzlerce ada isyan edip isyancılara katıldı. Hatta Cobranın anısına göre bir önceki revelie toplantısında de ana konu Dragon un isyan düşüncesinin yayılma hızından duyulan rahatsızlıktı. Onu bırakıp Luffye dönersek. Luffy sayesinde kaç ada özgürlüğüne kavustu. Kaç adada köleliği bitirdi? Luffy kokoyashi köyünde ve cevresinde arlong un yaptıklarını gördü. Gidip adayı kurtarayım mı dedi? İnsanlar acı çekiyorken neler oldu bitti hiç ilgilendimi hatta neler oldugunu anlatırken nojiko beni alakadar etmez deyip yattı. O adada sadece nami yardım et dedi adayı kurtardı. Olaylar maduriyet luffyi hiç alakadar etmez sadece arkadaşları madur olursa luffy harakete geçer. Luffy bencil diye ondan dedim. Luffy nin bencil olması kötü biri oldugunu göstermez ama özgürlük savaşcısı olarak tanıtılan bir karaktere çevirilmesi o kadar uygun değil bana göre Bu adama daha çok Dragona uyan bir unvan olurdu.
 
Beni de kandırdılar. Ben Shanks D çıktı sanıyordum. Kafaya takma.:D
Çıksa hadi lan demeyeceğimiz bir konu ondan. Hatta kütüphanede bile ismine Garling yazılmış, sonra düzelmiş. Bölümde kucağında falan herhalde dedim. :fool: Ama teoriler mantıklı çıkma ihtimali yüksek. Tarihler tutuyor en azından.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık