Bence Bonney'in annesi. Saç renkleri de uyumlu, yemek yemesi de uyumlu.Herkes Luffy nin anası önemli biri çıkacak diye düşünüyor ama ben Luffy nin anasının Jinny olduğuna eminim şimdiden
Bence Bonney'in annesi. Saç renkleri de uyumlu, yemek yemesi de uyumlu.Herkes Luffy nin anası önemli biri çıkacak diye düşünüyor ama ben Luffy nin anasının Jinny olduğuna eminim şimdiden
Bence de. Bonney'in annesi. Kesin o da ölecek. Kuma'ya yapılan zulüm katlanarak devam edecek. Ah be Kuma reyiz bir de üstüne Zalim diye ün salıyor. Bu Kutsal Ejderleri toprak kabul etmez.Bence Bonney'in annesi. Saç renkleri de uyumlu, yemek yemesi de uyumlu.
serinin en dramatik olayları bunlar sanırım... yıkılsın marejoisBence de. Bonney'in annesi. Kesin o da ölecek. Kuma'ya yapılan zulüm katlanarak devam edecek. Ah be Kuma reyiz bir de üstüne Zalim diye ün salıyor. Bu Kutsal Ejderleri toprak kabul etmez.
Kardeş luffy de böyle sert bir karakter değil ki bunları öldürsünBence de. Bonney'in annesi. Kesin o da ölecek. Kuma'ya yapılan zulüm katlanarak devam edecek. Ah be Kuma reyiz bir de üstüne Zalim diye ün salıyor. Bu Kutsal Ejderleri toprak kabul etmez.
Kuma evlenecek çocuk sahibi olacak birine benzemiyor . Jewerly bonney Vegapunk sayesinde Jinny nin bir klonu da olabilir amam Ben Luffy nin annesi diye görüyorum .Bence Bonney'in annesi. Saç renkleri de uyumlu, yemek yemesi de uyumlu.
Bonneyde böyle obur gibi yiyor saçlar desen yine aynı renk.Çok net Bonney in annesi çıkacak.Bence tam yeni bir iddia konusu buHerkes Luffy nin anası önemli biri çıkacak diye düşünüyor ama ben Luffy nin anasının Jinny olduğuna eminim şimdiden
Bu namussuz Kutsal Ejderlerin sonunu görmek nasip olursa sözüm olsun tatlı dağıtacağım.Bence de. Bonney'in annesi. Kesin o da ölecek. Kuma'ya yapılan zulüm katlanarak devam edecek. Ah be Kuma reyiz bir de üstüne Zalim diye ün salıyor. Bu Kutsal Ejderleri toprak kabul etmez.
Bu da bir ihtimal tabi, fakat ben Bonney'in annesi çıkacağından emin gibiyim.Kuma evlenecek çocuk sahibi olacak birine benzemiyor . Jewerly bonney Vegapunk sayesinde Jinny nin bir klonu da olabilir amam Ben Luffy nin annesi diye görüyorum .