Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesele benim de aklıma takıldı. Yanlış hatırlamıyorsam Vegapunk, Nika için "Kayıp yüzyıl ile birlikte yok olan bir efsane" tarzı bir şey söylemişti. Hadi böylesine bir bahaneyi yedik yuttuk diyelim, ne hikmetse Wano'dan sonra da hiç kimsenin dilinden Nika düşmüyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Allah bilir Elbaf'a gittiğimizde de devler "oo tanrı Nika gelmiş hoşgelmiş" diye karşılarlar.
Oda'nın internetteki fan teorilerine bakarak tahmin edilebilirliğin önüne geçme amaçlı senaryo değişiklikleri yaptığı biliniyor. Nika olayını da sırf bu yüzden yaptı zaten, ama bunu bile önceden bilebilmiş biri vardı Reddit'te. Direkt Nika dememiş, ama özellik bakımından meyvenin uyanış güçlerinden bahsetmiş ve meyvenin aslında Paramecia değil, Mitolojik Zoan olduğunu yazmış.
 
Luffy dördüncü duvarı kırıpta en özgür kişi olduğunu ve one piecenin de manganın kendisi olduğu anlayınca bizde oturup uzun süre ekrana bakarız . Bu teorinin tutacağına her geçen gün daha çok inanıyorum:d
 
@Smoker illa işi Nika'yı önceden de planladı anlamına çekmeye çalışmıyorum da sence Skyipie'daki ateşin etrafında Luffynin dönmesini en sevdiği üç panele koyma sebebi nedir? Basitçe Komik/Eğlenceli olduğundan mı yoksa gerçekten Nika'ya eskiden bir ipucu mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık