Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net hatırlamamakla birlikte skypia da 1 kere geçiyordu savaşçı diye. Güneş de yoktu işin içinde.
Skypiea'daki bir kadın Güneş Tanrısına dua etmeye gidicem diyordu. Nika geçmiyordu ama.. bir de odanın en sevdiği panellerden birisi orada geçiyordu. Luffyler ateşin etrafında dönüyordu tamamen karanlık bir şekilde çizilmişti ateşin etrafında dönen kişiler.
 
Şu bölümlerin özetini veya analizini yapacak yok mu? O kadar üşeniyorum ki olayı kavramaya en azından analizde falan eskiye dayandırıp güzel şeyler ortaya çıkıyordu. Figarland'ı falan bilmiyordum dün baktım kimmiş, neciymiş diye. Shanks'in de D olduğunu öğrendikten sonra, Bonney'de D'dir. Nami'de D çıkabilir. Hatta bana da D diyebilirsiniz :D
E zaten d sin sen Nebuka D Nezar lütfen kendi benliğinizin farkında olun.

Valla adam öyle uçtu ki artık teori bile üretmek istemiyor kimse şu satürn meyve yeteneklerinden etkilenmiyor olabilir gibi geldi nedense, ama bana kılıçtan bilerek kaçmamış zaten zarar vermeyeceğini verse de marco gibi iyleşeceğini biliyordu.
Bu 5 li ve im diğer şeytan meyvelerinin zıttı gibi bir şey olabilir gibi geldi onları etkisiz bırakabilen tıpkı tanrı nika gibi o da meyve yeteneklerini alıp lastiğe çeviriyo lazer yutuyo filan iyice karıştı her şey.
 
Luffy'nin meyvesi değişmeden önce adı sanı bilinmeyen, hiçbir konuşmada bahsi geçmeyen Nika nasıl olduysa herkesin tanıdığı bildiği önemli bir figür oluverdi. Bir de bu değişimin seri başında tasarlandığını söyleyenler var, yazık.
Bu mesele benim de aklıma takıldı. Yanlış hatırlamıyorsam Vegapunk, Nika için "Kayıp yüzyıl ile birlikte yok olan bir efsane" tarzı bir şey söylemişti. Hadi böylesine bir bahaneyi yedik yuttuk diyelim, ne hikmetse Wano'dan sonra da hiç kimsenin dilinden Nika düşmüyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Allah bilir Elbaf'a gittiğimizde de devler "oo tanrı Nika gelmiş hoşgelmiş" diye karşılarlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık