Kendisi yüzmeyi tercih ettiği için belirttim. Sözünden retcon yerse yiyedebilir. sjsjhjh
Yahu yemesin abi, sadece kendimce beklediğim bir şeyi söyledim neden duygusal bağladınız. Ben de biliyorum olmayacağını.
@Tiksav Lee
@carpe d. em
Kendisi yüzmeyi tercih ettiği için belirttim. Sözünden retcon yerse yiyedebilir. sjsjhjh
Yahu yemesin abi, sadece kendimce beklediğim bir şeyi söyledim neden duygusal bağladınız. Ben de biliyorum olmayacağını.
@Tiksav Lee
@carpe d. em
Tayfanın ağır abileri olmak kolay değilmiş demek. Bundan sonra Franky ve Brook’a laf atan karşısında beni bulur ona göreFranky ve Brook gibi katıksız erkeklere bizim forumda fan olmayan çok azdır Özellikle bu iki karaktere çok bulaşma
Bunu öngörüşün ilk mesajına sabitleyelim, konuyu da kitleyelim.Tipik bir öngörüş konusu:
Arap amiralin alevli gözler atması.
Arapların çok iyi bölüm geliyor demesi.
Kemerlerinizi bağlayın tweeti.
Sanji dayak yiyor spoileri.
Redon’un saçma salak gif’leri.
Spoilerler gelince bölümün aslında bok gibi çıkması.
Kapanış.
Bu söz çok geçici bir söz.Bahsettiğimiz şeyler şeytan meyveleri yüzmeyle karşılaştırılamaz bile hem Franky robot değil mi?Nasıl yüzebiliyor.Kendisi yüzmeyi tercih ettiği için belirttim. Sözünden retcon yerse yiyedebilir. sjsjhjh
Hayır abi nasıl yüzemez dersin ya? Franky pekala yüzebilir bir kereBu söz çok geçici bir söz.Bahsettiğimiz şeyler şeytan meyveleri yüzmeyle karşılaştırılamaz bile hem Franky robot değil mi?Nasıl yüzebiliyor.
Bir şişe kolaya bakar.Bu söz çok geçici bir söz.Bahsettiğimiz şeyler şeytan meyveleri yüzmeyle karşılaştırılamaz bile hem Franky robot değil mi?Nasıl yüzebiliyor.