Usta dikkat et o sahnede arkasında 20 tane kutsal var. Onlara poz kesiyor.Herif kendi kendine söylenirken Mjodgard'ı aşağılıyor. Ters köşe yapacaksa o iş böyle olmaz. Gin gibi çıkma ihtimalini göremiyorum.
Usta dikkat et o sahnede arkasında 20 tane kutsal var. Onlara poz kesiyor.Herif kendi kendine söylenirken Mjodgard'ı aşağılıyor. Ters köşe yapacaksa o iş böyle olmaz. Gin gibi çıkma ihtimalini göremiyorum.
Yav ben de ciddi ciddi tartışıyorum bu konu hakkında, belli oldu nedeni Tamam tamam anladık.Arkada kimseyi bırakmıyor reis. Charloss gibi birisinin fetişlerini gerçekleştiren oyuncuklar olmaları daha mı iyi olurdu?
Tek isteği oğlu Shanks'la buluşup, torununu sevmek olan bir adama neler diyorlar şaşırıyorum. Balkona çıkıp, uzaklara baksa sevilirdi...
Hepsinin iq'yu toplasan 17'yi geçmez. 17 saniye sonra unutacak adamlara neyin şeklini yapacak.Usta dikkat et o sahnede arkasında 20 tane kutsal var. Onlara poz kesiyor.
Saçına bakıp aldanıyorlar kötü diye. Shanks'ın saçını çizdim. Sizce kötü birisi olabilir mi? Bu seride çirkin karakterler kötüdür yalnızca.
Oda'yı üstat Miura ile mi karıştırdınız? Oda'nın böyle eli yüzü düzgün bir karakteri saf kötü olarak işlemesi imkansız. Oda denen Kumamotolunun serisinde vücut proporsiyonun Garling gibiyse, elin yüzün düzgünse ve bacakların kıllıysa kralsın.
10 sene sonra ayrı manga çıkarırlar bu adama Minato gibi.Saçına bakıp aldanıyorlar kötü diye. Shanks'ın saçını çizdim. Sizce kötü birisi olabilir mi? Bu seride çirkin karakterler kötüdür yalnızca.
Hadi diyelim Garling dediğiniz gibi, Roger de uşacağızını elinden zorla aldı büyüttü. Peki böyle olmasa Shanks cam fanus takıp kafa sallardı muhtemelen Babacık, bana oyuncak al diye.Saçına bakıp aldanıyorlar kötü diye. Shanks'ın saçını çizdim. Sizce kötü birisi olabilir mi? Bu seride çirkin karakterler kötüdür yalnızca.