Diğer insanlarla aynı havayı solumanın kötü olmadığına kafaları basıyor olabilir diğer andavalların aksine Sürekli aynı fanusta nefes almak daha zararlı.Sıradan olmayan Kutsal Ejderler fanusla gezmiyor nedense. Saturn'de de yok.
Diğer insanlarla aynı havayı solumanın kötü olmadığına kafaları basıyor olabilir diğer andavalların aksine Sürekli aynı fanusta nefes almak daha zararlı.Sıradan olmayan Kutsal Ejderler fanusla gezmiyor nedense. Saturn'de de yok.
Beş Kadim'in en yüksek seviye Kutsal Ejderler olduğu söylendi. Asıl onların takıp diğerlerinin takmaması lazım.Bunlar kutsalların şövalyesi ve Im’in yardakçıları olduğu için olamaz mı? Belki ana soydan değillerdir.
Demedi deme, Roger'ın hastalanma sebebi Shanks'dir. Hatta orada ağlamasının sebebi Roger'ın bilmesinden ötürüdür.Shanks sen ne yüce bir adamsın. Roger sana bu kutsal pisliklerin soyundan olduğunu söylediğimde nasıl da hıçkıra hıçkıra ağladın. Bünye kabul etmiyor tabi bu pislikleri. Helal olsun lan!
@William cuttingAdam Mjosgard'ı Gorosei'nin insafına bıraksa muhtemelen gorosei hayalet odada zoan formlarını açıp yıldız işaretinin ortasında adamı şapır şupur yiyeceklerdi. Garling adama direkt tek vuruşta temiz ölüm bahşetti. Bu sayıda da direkt ülkenin kralını indirerek, kralın tacını korumak için kanlı bi isyan organize edip sivil halkı da peşinde sürüklemesini engellemiş. Daha fazlasını yapsa planı deşifre olacak. Zaten bu yarışlarda en yüksek skor da bu adamdaymış. Muhtemelen üstün kılıç ustası teknikleri ile Kyoshiro'nun Komurasaki'yi geçici olarak ölü gösterdiği kesiş tekniğini elinden geldiğince fazla kişiye uygulayarak sivillerin kutsalların gazabından kurtulmalarını sağlıyor.
Kutsal Ejder ve dünya hükümetini ben asiller ve altlarındaki şövalyeler gibi, daha doğrusu devlet- iç işleri bakanlığı gibi düşünmüşümdür. Bunlardan farklı bir organizasyon gibi. Sonuçta Gorosei diyor siz bizim görünen yüzümüzsünüz diye. Denizcilere direk emri İm ve Gorosei veriyor. Hatta Cp0 direk kutsalların altında. Gorosei bile bir şey yapamadı, doflamingonun shicibukai’den ayrılma kararında.Beş Kadim'in en yüksek seviye Kutsal Ejderler olduğu söylendi. Asıl onların takıp diğerlerinin takmaması lazım.
Demedin sayıyorumDemedi deme, Roger'ın hastalanma sebebi Shanks'dir. Hatta orada ağlamasının sebebi Roger'ın bilmesinden ötürüdür.