Ölüm korkusundan titreyerek lazer sıkıyordu bir tanesi hedefi tutmadı feci gerilmiş o an. Zaten gerilmeden de bir şey yapamıyorUyarmadan sıksa adam ölüyormuş. Savaş uzamasın diye adamlığını konuşturmuş reis.
Ölüm korkusundan titreyerek lazer sıkıyordu bir tanesi hedefi tutmadı feci gerilmiş o an. Zaten gerilmeden de bir şey yapamıyorUyarmadan sıksa adam ölüyormuş. Savaş uzamasın diye adamlığını konuşturmuş reis.
Orjinalinde ne demiş ki . Göremedim farklı bir şey. Sayfayı bulamadım daha doğrusuAmiral lobisinin sipariş üzerine yaptırdığı çeviride Kizaru sanki yetenek barının cooldownını bekler gibi "1 dakikaya ayaktayım usta" çekiyordu Saturn'e.
Orjinalinde ne demiş ki . Göremedim farklı bir şey. Sayfayı bulamadım daha doğrusu
Shanks "bizim adamımız, öldürme Bb" demiş olabilirUyarmadan sıksa adam ölüyormuş. Savaş uzamasın diye adamlığını konuşturmuş reis.
Kabullenme aşamasına geliyor yavaş yavaş, yakında o da Nika diyecek davulların sesini bekleyecek Kuma ve Babası gibi.@Alpamis ilk çeviri varken Kizaru yenmiş diyorudu, şimdi tek yemiş dedi. Ne oldu bilmiyorum, ama bir şeyleri değiştirecek etkisi olmuş.
Teach çıkarcı birisi. Uygun koşullar sağlandığında anca "Beni Gorosei yapın" der.uygun koşullar sağlandığında kendi nakamasını öldüren adam teach yine uygun koşulları sağladığında soysuz ejderin gözünün yaşına bakmaz alır canını. Şu seride bitirici 2 karakter varsa biri sakazuki diğeri blackbeard’dır.
Teach, Dragon, luffy vesaire bunlar öyle bir çap yok.Teach çıkarcı birisi. Uygun koşullar sağlandığında anca "Beni Gorosei yapın" der.
Doğru diyorsun Sakazuki magmayla eriterek veya yerin dibine girerek iş bitiriyor. Karasakal da her koşulda geri çekilerekuygun koşullar sağlandığında kendi nakamasını öldüren adam teach yine uygun koşulları sağladığında soysuz ejderin gözünün yaşına bakmaz alır canını. Şu seride bitirici 2 karakter varsa biri sakazuki diğeri blackbeard’dır.