Gebeş bu ne desen boş.Benim anladığım şey bu formun kalbi atıyorsa ne yapsan fayda etmez öldüremezsin en fazla durdurabilirsin bir süre.
Gebeş bu ne desen boş.Benim anladığım şey bu formun kalbi atıyorsa ne yapsan fayda etmez öldüremezsin en fazla durdurabilirsin bir süre.
Ne olduğu tam anlaşılınca yorum yapabilirim.@Smoker-san satürn’ün meyvesine yorumun nedir öğrenebilir miyim?
@kekomancer bilir.Salladım ya onu. vücut ölçüsünü paylaşan adam onu da paylaşmıştır herhalde araştırmak lazım
Sanırım ruh meyvesinin üst modeli ona bakan denizci korkuya kapılınca eceli gelmiş oldu bu tarz birşeyler bekliyorum.Uyanış açmak için gerekli olan irade-ruh seviyesi de etkilidir gibi herkese işlemez en basit özelliğidir.Ne olduğu tam anlaşılınca yorum yapabilirim.
Aynı ateş kaidoya isabet ettiğinde kaidoyada fazla bir zarar veremedi ayrıca sopasını lufynin kafasına geçirdiğinde çok canım yandı demişti lufyLuffy'nin çatı dövüşünde balyoz darbesi alıp da canının yandığına dair bir işaret verdiği panel var mı? Ben yok diye biliyorum, varsa gönder lütfen. Borsalino dövüşünde yüzü kesilince canı yanıyor, gülmüyor. Yani senin dediğin gibi her şeye gülüp geçmiyor. Ortada buz gibi bir gerçek var. Luffy uyanış açtıktan sonra Kaidou ona hiçbir şey yapamadı. Bir yerde Luffy'nin pili bitti o kadar.
Gebeş Nika'dan da bir şey olmaz,iki dakkaya kötürüm yaşlı dedeye dönüştü xdGebeş bu ne desen boş.
Bu bölümler örnek olmadı. Kaido tek başına durmadan birçok kişi ile savaştı. Yonko>>>>> amiral ama, tabi yazar E.Oda olduğu için yazara pek güvenemiyorum. En önemli kanıt, Reyleigh Kizaru ile savaşırken, yaşlılıktan şikayet etmişti. Yaşlı olduğu için Kizaru'ya aşık atamadığından şikayetçiydi. Reyleigh bir sağ kol. Buna rağmen böyle diyorsa, Yonkolar(teach ve buggy hariç)>>> Amiraller. Shanks o güçlü Hakisini kullansa, Kizaru veya Volkan amirali veya bitki amirali meyve yeteneklerini kullanabilirler mi? Shanks, Hakisinin gücünü kullandı, Greenbul meyve yeteneğini kullanamadı, çöp oldu. Arada o kadar mesafe vardı bir de.biz hep demistik Amiral >> Yonko diye. Tersini dusunenlere guzel ornek oldu bu bolumler