Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakisinin gücü yetmiyor, ondan ejderha puluna zarar veremiyor. Ki o dayanıklılık da dövüş ilerledikçe azaldı. Luffy'nin durum tamamen farklı. Kaidou abanarak vuruyor. Normal formunda kaçan Luffy direkt kafa atıyor o vuruşlara. Sonuç, sıfır. Yahu Kaidou yaktı kül etti Luffy'yi, bizimki bir silkindi eski haline döndü sonra havada koşarak geri dövüş alanına döndü (havada koşarken arkasından alev de çıkardı bu arada). Sen bunları nasıl olağan şeyler gibi görüyorsun hayret ediyorum.
Hocam attığım sayfada balyozun şeklini almasına rağmen kan geliyor ağzından. Hasar almıyor diye bir şey yok. Ayrıca Kaido'nun ateşini öncesinde 2 kere daha yedi. Bir tanesini G4'te yedi. Kaido zarar almıyor musun dedi. Luffy de bende sağlam var dedi. İkincisini yine Snake Man'de yedi. Onda da adanın üstünden girip altından çıktı. Yine hasar aldı ama devam etti. Bu form sözde daha üstün. O yüzden herhalde onu yedikten sonra yine devam edecek. Kaido da onlarca darbe aldı hepsinde de meyvesi açıktı. Yani kimsenin meyvesini sorguladığını görmedim. Kaido'nun yaptığından fazlası yaptığını görmedim. Ben Tanrısal güç felan da göremedim hala şu anki yaptıklarında. Hala lastik gücünü kullanıyor. Eninde sonunda yine uzuyor şişiyor geriliyor. Final saldırısı da daha büyük yumruk atmak. G3'ün büyüğü yani.

Ayrıca Tashigi de vursa hakiyle vuruyorsa ve Kaido haki savunması yapmıyorsa ki yapmıyor gibi duruyor karşıdakinin ana bedenine ulaşması lazım. Senin istediğin örnek buydu. Ben de Kaido örneğini verdim. Kaido'ya hakiyle de vursan yetmiyorsa bile hatta yetiyorsa bile hala daha pullarına vuruyorsun. O sertliği aşmaya çalışıyorsun. Benzeri Luffy işte.

Eşleşmeler netleşti gibi :)
Kizaru vs Satürn + Nika
Zoro + Sanji + Lucci + Kaku vs Seraphimler
Diğer Denizciler vs Pacifista askerler

Luffy'nin çatı dövüşünde balyoz darbesi alıp da canının yandığına dair bir işaret verdiği panel var mı? Ben yok diye biliyorum, varsa gönder lütfen. Borsalino dövüşünde yüzü kesilince canı yanıyor, gülmüyor. Yani senin dediğin gibi her şeye gülüp geçmiyor. Ortada buz gibi bir gerçek var. Luffy uyanış açtıktan sonra Kaidou ona hiçbir şey yapamadı. Bir yerde Luffy'nin pili bitti o kadar.
Burada Kaido büyük ihtimal dişine haki basmadığı halde Luffy bağırıyor.

Burada da net olarak balyozun şeklini aldığı halde hasar alıyor. Kan tükürüyor. Canı yanmadı mı diyorsun buna?

Burada Kaido büyük ihtimal dişine haki basmadığı halde Luffy bağırıyor.

Burada da net olarak balyozun şeklini aldığı halde hasar alıyor. Kan tükürüyor. Canı yanmadı mı diyorsun buna?
Nika olabildiğince gevşek bir form sergilediği için bu darbe etkilerini de billur geçmek için vermiş olabilir :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık