Hocam attığım sayfada balyozun şeklini almasına rağmen kan geliyor ağzından. Hasar almıyor diye bir şey yok. Ayrıca Kaido'nun ateşini öncesinde 2 kere daha yedi. Bir tanesini G4'te yedi. Kaido zarar almıyor musun dedi. Luffy de bende sağlam var dedi. İkincisini yine Snake Man'de yedi. Onda da adanın üstünden girip altından çıktı. Yine hasar aldı ama devam etti. Bu form sözde daha üstün. O yüzden herhalde onu yedikten sonra yine devam edecek. Kaido da onlarca darbe aldı hepsinde de meyvesi açıktı. Yani kimsenin meyvesini sorguladığını görmedim. Kaido'nun yaptığından fazlası yaptığını görmedim. Ben Tanrısal güç felan da göremedim hala şu anki yaptıklarında. Hala lastik gücünü kullanıyor. Eninde sonunda yine uzuyor şişiyor geriliyor. Final saldırısı da daha büyük yumruk atmak. G3'ün büyüğü yani.Hakisinin gücü yetmiyor, ondan ejderha puluna zarar veremiyor. Ki o dayanıklılık da dövüş ilerledikçe azaldı. Luffy'nin durum tamamen farklı. Kaidou abanarak vuruyor. Normal formunda kaçan Luffy direkt kafa atıyor o vuruşlara. Sonuç, sıfır. Yahu Kaidou yaktı kül etti Luffy'yi, bizimki bir silkindi eski haline döndü sonra havada koşarak geri dövüş alanına döndü (havada koşarken arkasından alev de çıkardı bu arada). Sen bunları nasıl olağan şeyler gibi görüyorsun hayret ediyorum.
Ayrıca Tashigi de vursa hakiyle vuruyorsa ve Kaido haki savunması yapmıyorsa ki yapmıyor gibi duruyor karşıdakinin ana bedenine ulaşması lazım. Senin istediğin örnek buydu. Ben de Kaido örneğini verdim. Kaido'ya hakiyle de vursan yetmiyorsa bile hatta yetiyorsa bile hala daha pullarına vuruyorsun. O sertliği aşmaya çalışıyorsun. Benzeri Luffy işte.