Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl aynı şey değil? Haki ile iptalini istemiştin iptal etmediğini gördük. Luffy o modta her şeye gülüyor zaten. Bu hasar almadığı anlamına gelmiyor. O formda Kaido Luffy'den bir sürü kan aldı. Nasıl hasar almıyor diyorsun anlamış değilim. Kaido'ya Luffy 922'.bölümde sırf Ejderha pulu yüzünden ağır hasar veremedi. Hakiyle canı acıyor felan diyon. Konuyu şimdi tamamen farklı yöne kaydırdın. Hakinin iptal edemediği güç istedin. Kaido'nun ejderha pulu diyorum işte.
Hakisinin gücü yetmiyor, ondan ejderha puluna zarar veremiyor. Ki o dayanıklılık da dövüş ilerledikçe azaldı. Luffy'nin durum tamamen farklı. Kaidou abanarak vuruyor. Normal formunda kaçan Luffy direkt kafa atıyor o vuruşlara. Sonuç, sıfır. Yahu Kaidou yaktı kül etti Luffy'yi, bizimki bir silkindi eski haline döndü sonra havada koşarak geri dövüş alanına döndü (havada koşarken arkasından alev de çıkardı bu arada). Sen bunları nasıl olağan şeyler gibi görüyorsun hayret ediyorum.

Haki olunca normal bedene vurmasını beklemiyor muyuz? İptal etmesini beklemiyor muyuz? Siz neyi tartıştığını karıştırdınız herhalde. Lastik başından beri düz darbelerden hasar almıyordu. Alvidanın balyozundan hasar almayan Luffy, hakili fiske ile hasar alıyordu. Yine Kaido'nun balyozuyla da hasar alıyordu. Ama lastikliği değişmiyor. Şimdi de Kaido'nun balyozunun şeklini alıyor diye hiç hasar almıyor haki ona etki etmiyor diyemezsin. Yok öyle bir şey.

Luffy'nin meyveye haki etki ediyor. Net olarak Rayleigh üzerinden gördük bunu.
Luffy'nin çatı dövüşünde balyoz darbesi alıp da canının yandığına dair bir işaret verdiği panel var mı? Ben yok diye biliyorum, varsa gönder lütfen. Borsalino dövüşünde yüzü kesilince canı yanıyor, gülmüyor. Yani senin dediğin gibi her şeye gülüp geçmiyor. Ortada buz gibi bir gerçek var. Luffy uyanış açtıktan sonra Kaidou ona hiçbir şey yapamadı. Bir yerde Luffy'nin pili bitti o kadar.

Luffy'nin çatı dövüşünde balyoz darbesi alıp da canının yandığına dair bir işaret verdiği panel var mı? Ben yok diye biliyorum, varsa gönder lütfen. Borsalino dövüşünde yüzü kesilince canı yanıyor, gülmüyor. Yani senin dediğin gibi her şeye gülüp geçmiyor. Ortada buz gibi bir gerçek var. Luffy uyanış açtıktan sonra Kaidou ona hiçbir şey yapamadı. Bir yerde Luffy'nin pili bitti o kadar.
Canı yanıyor ve yandığını da belli ediyordu.

Hayır yani
Ben tanrıyım
Sen tanrısın
O tanrı
da
Satürn bu kadar gerilim görüntüsü sergilerken
Nika neden bu kadar gevşek :artiz:

Belli ki bu savaşta kimse yenilmeyecek de savaşı nasıl bitirecek? Luffyler bir anda gemiye atlayıp kaçacaklar gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık