Dünyadaki en torpilli MC.Nika'nın bu evrende rakibi yok gibi. Kesin bunun bir zayıf noktası vardır yoksa bundan sonra tokatlaya tokatlaya yürür gider.
Dünyadaki en torpilli MC.Nika'nın bu evrende rakibi yok gibi. Kesin bunun bir zayıf noktası vardır yoksa bundan sonra tokatlaya tokatlaya yürür gider.
O zamandan beri planladığını sanmıyorum.Teache meyve yeteneği iptalini sırf bu yüzden bile vermiş olabilir
Reis karşısında Nika iptal.Nika'nın bu evrende rakibi yok gibi. Kesin bunun bir zayıf noktası vardır yoksa bundan sonra tokatlaya tokatlaya yürür gider.
Teach, Nika'yı iptal edemez aha buraya yazıyorum.Teache meyve yeteneği iptalini sırf bu yüzden bile vermiş olabilir
@sensey Çok dua etmiş ya ondan hep bence şu etkili olmuştur.Biz Kizaru ampul olacak dedik Luffy ampul oldu iyi mi.
Birader ben de almıyorum. Bunu Luffy'e mal etmeye gerek yok. Gelin birlik olalım Oda'ya küfredelim.@Alpamis
Hazır ol artık, ne zaman önemli bi dövüş olsa Luffy'i artık bu leş g5 formunda göreceksin. Yemin ediyorum zerre zevk almıyorum şu lanet şeyden.
Ağzına sağlıkTeach, Nika'yı iptal edemez aha buraya yazıyorum.