Kirby mi olmuş yani? Wado Ichimonji'yi yerse şöyle bir dönüşümle Zoro'dan iyi kılıççı olabilir.Işık adam mı olacak ne yapacak acaba? Gireceği şekle bağlı olarak sonraki sayı Kizaru'yu pörtletebilir.
Kirby mi olmuş yani? Wado Ichimonji'yi yerse şöyle bir dönüşümle Zoro'dan iyi kılıççı olabilir.Işık adam mı olacak ne yapacak acaba? Gireceği şekle bağlı olarak sonraki sayı Kizaru'yu pörtletebilir.
Devon Kaku’yu avlayacağım ayağına baloncuk silahına çökmüş. Ayvayı yedik.Stussy yaralandığında tepkisiz kalmasına şaşmamalı. Anlaşılmamak için Kaku'yu hapsetmiş ama bilmiyor ki Sanji bir kadın yaralandığında kayıtsız kalmazdı.
Bu da ne seriydi be.Kirby mi olmuş yani? Wado Ichimonji'yi yerse şöyle bir dönüşümle Zoro'dan iyi kılıççı olabilir.
Normali G5’i mi var? Zoro H. Haki kullanınca da mı eleştireceksiniz? Saçma sapan bahaneler. İkisi de güçlenmiş işte. Biri Amiralle dövüşüyor, diğeri Lucci ile.Lucci ile g5 açıp dövüşürse eleştirilir tabi.
Normal haliyle dövdü de eleştirdik mi
Normali, g5'i var tabi.Normali G5’i mi var? Zoro H. Haki kullanınca da mı eleştireceksiniz? Saçma sapan bahaneler. İkisi de güçlenmiş işte. Biri Amiralle dövüşüyor, diğeri Lucci ile.
En güzel tarafı Nika’yı hiç tınlamaması bölüm içinde. Gorosei bu meyve uyanınca şekilden şekle girdi. Kizaru karşısında tanrı mı var yoksa herhangi biri mi hiç umrunda değil.Kizaru'nun karizmaya bak yalnız, Sakazuki, Kuzan falan yanında fasa fiso kalıyor. OP'in gelmiş geçmiş en karizma ilk 5'ine girer.
Bölümü okumadım ama Devon’un büründüğü kişinin gücünü kullanma gibi bir özelliği vardı diye hatırlıyorum.Bölümün kısa özeti: Pokemon tema parkına giden Kizaru amcanın parkın maskotunun onu güldürmek için yaptığı şebekliklere rağmen gülememesi. Oda bunu cidden zevk alıp çiziyor mu ? sanmıyorum Sanji Franky oluyor Devon denilen Bonney meyve kullanıyor hakiki olduğu doğrulanıyor acaba adaya doğru gelirken Donanma gemilerini görüp R mi attı bu Karasakal tayfası zaten en meşhur özellikleri zoru görünce kaçacak zekaya sahip olmaları