Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nikaya bak okurken gözlerim kanadı kendimi salak gibi hissettim, tepkiler felan hepsi aşırı saçma duruyor, gram zevk almadım... Luffynin kral haki kullanarak Kaidoyla yaptığı dövüş bu seride zevk aldığım son dövüştü. Luffy cidden orda ölseydide seri bu hale gelmeseydi.

Isınamıyorum arkadaş. Afedersinde sıçmış yazar seriye. Seri 24 yıldır devam ediyor 7 yaşında seriye başlayan biri şuan 31 yaşında.. 31 yaşında kim böyle saçmalıkları sevecek, yazar ilk okuyucularına ihanet etmiş bir kere. Seri Lucci vs Luffy gibi ciddi bir dövüşte ve Amirallerin terör estirdiği Marinefordda gerçek ölüm kalım durumlarında zirve yapmış bu saçmalıklar olduğundada düşmüş.. Neye güvenip böyle radikal karar aldın be Oda.
9 yıldır okuyorum bu seriyi vallahi sonunu bile artık merak etmiyorum bırakacam artık seriyi. Benim için one piece Luffy Kaido tarafından öldürüldü ve bitti.. Bu son bile gelmekte olan sondan iyidir.

Bölümün kısa özeti: Pokemon tema parkına giden Kizaru amcanın parkın maskotunun onu güldürmek için yaptığı şebekliklere rağmen gülememesi. Oda bunu cidden zevk alıp çiziyor mu ? sanmıyorum Sanji Franky oluyor Devon denilen Bonney meyve kullanıyor hakiki olduğu doğrulanıyor acaba adaya doğru gelirken Donanma gemilerini görüp R mi attı bu Karasakal tayfası zaten en meşhur özellikleri zoru görünce kaçacak zekaya sahip olmaları

Bölümün kısa özeti: Pokemon tema parkına giden Kizaru amcanın parkın maskotunun onu güldürmek için yaptığı şebekliklere rağmen gülememesi. Oda bunu cidden zevk alıp çiziyor mu ? sanmıyorum Sanji Franky oluyor Devon denilen Bonney meyve kullanıyor hakiki olduğu doğrulanıyor acaba adaya doğru gelirken Donanma gemilerini görüp R mi attı bu Karasakal tayfası zaten en meşhur özellikleri zoru görünce kaçacak zekaya sahip olmaları
Bölümü okumadım ama Devon’un büründüğü kişinin gücünü kullanma gibi bir özelliği vardı diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık