Lucci karşısında kararacak Enma'nın gelmişini geçmişini severimBen ikisi de kral hakisi kullansın istiyorum. Kral haki kullanımında daha da ustalaşsınlar. Zoro enmaya daha da alışsın diye kral haki kullanmalı. Rakibi çöp bile olsa kullanmalı. Yoka bu enma kararmaz.
Hiç zarar almaz böylece.Acaba Kizaru'yu lastik yapıp mı attı
Tamam ama işte g5 bana göre biraz bahanesi de oluyor. Yukarıda demiş @Mercury Luffy böyle akıl tutulması yaşayacak bir karakter değil. Dövüş zekası yüksek evet ama G5 açınca karaktere bir haller oluyor sonuçta. G5 açınca ben Luffy'e böyle şeyler yaptırırım niyetiyle düşünüyor bence. Niye çünkü karakterin dövüş tarzı değişiyor direk. G4 açınca kral haki kullandırmadı evet ama Kizaru'ya karşı düzgünce saldırı yaptırıyordu.Ama kral haki kullandırmaması çok sırıtıyordu. Bari g5 açayım da abuk subuk şeyler yaptırarak pek sırıtmaz diye düşünüyor bence. He sırıtıyor mu deli gibi sırıtıyor.Yok bea alakası yok onunla. Korkak liboş Oda yine tadımız kaçmasın kıvamında gri renkte çizmiş işte. Vaktinin geldiğini düşünse Kizaru'yu kürdan gibi Luffy'nin dişleri arasında gezdirir gene hoşafa çevirirdi istese. Arka planda üç beş lüzumsuz senaryo ilerlerken bu dövüşü de uzatmak için her şeyi deneyecektir.
Kral hakiyle kararacak olsa Roger, WB karartırdı. Shanks de karartırdı. Oden karartırdı. Mihawk'ın ki harbi boyama olabilir.Ben ikisi de kral hakisi kullansın istiyorum. Kral haki kullanımında daha da ustalaşsınlar. Zoro enmaya daha da alışsın diye kral haki kullanmalı. Rakibi çöp bile olsa kullanmalı. Yoka bu enma kararmaz.
Dövüş çizmiştir.Biraz dövüş çiz be adam. Şöyle 2 bölüm doyasıya Luffy vs Kizaru görelim. Kendi üst tekniklerini göstersinler. Ciddi bir Amiral ne kadar güçlü, neler yapabilir, bir Amiral'den ne kadar çekinmeliyiz bi bakalım.
Işık hızını güncellemek istemiş olabilir.Hiç zarar almaz böylece.