Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz dövüş çiz be adam. Şöyle 2 bölüm doyasıya Luffy vs Kizaru görelim. Kendi üst tekniklerini göstersinler. Ciddi bir Amiral ne kadar güçlü, neler yapabilir, bir Amiral'den ne kadar çekinmeliyiz bi bakalım.

Sanji ile Vega arasında ki dialogları merak ettim. Sanji'nin hikayesinin bize tam olarak yansıtılmadığını düşünüyorum. Vega'dan, Judge ve Krallığı hakkında ya da Judge'ın çalışmaları hakkında konuşmasını bekliyorum.

Saturn gelince Luffy vs Kizaru muhtemelen rafa kalkacak. Kizaru, Sanji' nin rakibi olmalı. Kizaru bu arc harcanmaz o da ileri bir safhada olur heralde.

Nika ve Luffy artık gözümde o kadar leş bir halde ki Enmayı bile unutturdu bana. Zoro gözüme sevimli görünmeye başladı. Serinin ilk yarısında ki gibi Zoro ve Sanji'nin gelişimini merak ediyorum. Devamı umarım King ve Queen sallamasyonu gibi olmaz. Çünkü seriyi kurtarabilecek hamleleri artık Luffy üzerinden yapabileceğine inanmıyorum. Bunu ancak tayfayla yapabilir ama yinede Oda'nın işleri düzeltmeye çalışacağına karşı bir inancım yok.

Madem Sanji ile Kizaru savaşacaktı Luffy ne diye Kizaru'nun peşine gitti? Luffy ve Sanji vs Kizaru mu olacak?

Sodaaaaaaaaa!

Gene iğrenç luffy ile boş bölümler. G5 in allah belasını versin. Hee ışık adamı fırlat kesin geri gelemez. O kadar öğrendiğin hakiyi de al kına olarak kullan çakma allah nika seni.

Oda yine Luffy'ye çaycı muamelesi yapıyor anlaşılan. Kıs kıs nereye kadar kısacaksın yeter artık ya.

Nika aslında hazır eline foton kaynağı geçmişken kuantum çift yarık deneyini gözlemlemek için fırlatmış Kizaru'yu. Sözlerimi geri aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık