Öyle olacak zaten. Kaç bölümdür bunun yolu çiziliyor da millet görmek istemiyor muhabbet olsun diye.Amiralin yenileceği arcın bu olduğunu düşünmüyorum ben.Güç kıstası yapmaya değmez.Bi şekilde herkes kendi yoluna gidecek hissi var bende bu arcta.
Öyle olacak zaten. Kaç bölümdür bunun yolu çiziliyor da millet görmek istemiyor muhabbet olsun diye.Amiralin yenileceği arcın bu olduğunu düşünmüyorum ben.Güç kıstası yapmaya değmez.Bi şekilde herkes kendi yoluna gidecek hissi var bende bu arcta.
Avatara ve yoruma bak, büyük ihanet yedin.
Yav geri döndüğüm falan yok... Zoro'yu bıraktık diye... adamla ilgili hiçbir şey yapmayalım mı...? Lütfen arkadaşlar yapmayın böyle... adam Lucci ile dovüşüyor yav küfür gibi... buradan mevlana bile dönmez... sksjsmkskkssk
Yetişemiyoruz Reis bariyer var arada çok korkunçKizaru'ys pirim kasılmaya çalışılıyor yetişin.
Roger ve Rocks'la kapıştı ve yenildiyse bile o zamanlar çömez oldukları yıllardı. Üstelik henüz meyve gücü bile yoktu. Varsa bile o zamanlar Roger ve Xebec altın çağını yaşarken Kaido henüz 21 yaşında filandı herhalde.Kaido aç kaldığı için bilerek yakalanıyormuş yemeklerini yiyebilmek için Denizcilerin.
Galiba Kaido hiç yenilmemis. Öyle olsa King ile olan konuşmaları saçma oluyor.
Ama ben Roger ve Rocks'tan yenilgi aldığını düşünüyorum.
Luffy'de hasar adına bir şey yok ki Bonney>Luffy olsun.Onları dövdü bıraktı, öldürmemesi mallıktı sadece. Luffy eksi yedi usta kusura bakma Bonney’in dayanıklılık > Luffy.
Gardaş bandanama anlat.Yav geri döndüğüm falan yok... Zoro'yu bıraktık diye... adamla ilgili hiçbir şey yapmayalım mı...? Lütfen arkadaşlar yapmayın böyle... adam Lucci ile dovüşüyor yav küfür gibi... buradan mevlana bile dönmez... sksjsmkskkssk
İkinci hesabı aynı nickten alıp şüpheye mahal vermeyecek bir hamle yapması çok iyi değil mi? @Erwin Smith@Mr.bushido Zoro övme lütfen... skskskksjsjsksk
Videoyu görünce daha çok dayak yememek için deli taklidi yapan bir Sanji hayal ettim.@Sephiroth @İtachi_27 Sanji Satürn’ün olduğu tarafa gidiyor gibi. Satürn midesine düşkün bir adam, Sanji’nin tek kurtuluş yolu güzel bir yemek yapmak.