Yürürken cama kafanı çarptığını düşün. Bir de araba kazası geçirip başın önde camdan fırladığını düşün.Luffy'yi öldüren bariyer Bonney'e niye o kadar etki yapmadı? Bilen birisi açıklayabilir mi?
Yürürken cama kafanı çarptığını düşün. Bir de araba kazası geçirip başın önde camdan fırladığını düşün.Luffy'yi öldüren bariyer Bonney'e niye o kadar etki yapmadı? Bilen birisi açıklayabilir mi?
Bariyer lazerden oluşuyor hızlı geçmesi daha avantajlı daha az hasar alır.Yürürken cama kafanı çarptığını düşün. Bir de araba kazası geçirip başın önde camdan fırladığını düşün.
Ben öyle düşünmüyorum.Denizcilerle nasıl dövüşüyor bariyerin içinden mi?
Biz bununla övünmüyoruz. Aksine biz Kizaru'nun tekmesinin bir işe yaramamış olmasına gülüyoruz halen Kizaru'nun tekmesi bariyer kadar hasar atamadı diye eğleniyoruz.Çocuğu bile bayıltmayan bariyeri geçti diye Luffy övüyorlar, Luffy bunlarla övülecek adam mıydın sen be?
Onunda yükselmişliği varmış zoro lucci dövüşüne yakalamış @Montana
Onları dövdü bıraktı, öldürmemesi mallıktı sadece. Luffy eksi yedi usta kusura bakma Bonney’in dayanıklılık > Luffy.Biz bununla övünmüyoruz. Aksine biz Kizaru'nun tekmesinin bir işe yaramamış olmasına gülüyoruz halen Kizaru'nun tekmesi bariyer kadar hasar atamadı diye eğleniyoruz.
Zaman atlaması öncesi Süpernova'lara yaptığı saldırılardan sonra bile hepsi hayattaydı. Drake suratına bir tekme yemesine rağmen burnu bile kırılmamış. Uruoge bildiğin taş gibiydi. Apoo zaten apapapaowww. Hawkins'in son canını bile almaya güç yetirememiş. Kizaru, Shabaody'ye niye geldi? Ne elde etti? Kimi yakalayabildi? Süpernovalar tam kadro Yeni Dünya'ya giriş yaptı Kizaru tam olarak ne halta yaradı?
Yonkou>Amiral çok net değil mi?
Luffy haftaya da Kizaru'ya sağlam bir tane geçiremezse ortamlarda Luffy sorulunca senKizaru'ys pirim kasılmaya çalışılıyor yetişin.
İhanetlik bir durum yok ya. Bushido'nun Zoro'yu bırakamadığını başından beri söylüyorum. İnatlaşıyordu ama sonunda kabul etmiş.Avatara ve yoruma bak, büyük ihanet yedin.