Yonko ya da yc2 baya yakın seviyelermiş :dYalnız herkes tetikte bölüm çıksa da bölüme göre kizaruyu yonko ya da yc2 ilan etsek diye
Yonko ya da yc2 baya yakın seviyelermiş :dYalnız herkes tetikte bölüm çıksa da bölüme göre kizaruyu yonko ya da yc2 ilan etsek diye
yani forumumuz o sekilde işliyorYonko ya da yc2 baya yakın seviyelermiş :d
Dressrosa arcında yapılan yorumları kastediyorsan o arkadaşları çok yargılayamam açıkçası. 2 yıl sonra dinamikleri çok değiştirdi. Bm'yi ve komutanlarını görmeden önce kafada skala oluşturmak kolay değildi. Ha şimdiki yorumları diyorsan haklısınyani forumumuz o sekilde işliyorburada doflamingoya amiral ve mihawk aldırdılar bilginiz vardır diye düşünüyorum

ama öyle aşırı fanlar her zaman oluyor yapacak yok
 ama öyle aşırı fanlar her zaman oluyor yapacak yok Meyve iptal eden yeşil alev yolda.
işte farkımız burada ben o zaman da yargılıyordum çünkü serinin işleyişi bu şekilde hepDressrosa arcında yapılan yorumları kastediyorsan o arkadaşları çok yargılayamam açıkçası. 2 yıl sonra dinamikleri çok değiştirdi. Bm'yi ve komutanlarını görmeden önce kafada skala oluşturmak kolay değildi. Ha şimdiki yorumları diyorsan haklısınama öyle aşırı fanlar her zaman oluyor yapacak yok