Alpamış kabul eder hayvana dönmesini, nikadan iyidirMaymun Kral geliyor. Lastik, Nika derken hayvana dönüşmediği kalmıştı o da olacak inşallah. Çok heyecanlı.
Alpamış kabul eder hayvana dönmesini, nikadan iyidirMaymun Kral geliyor. Lastik, Nika derken hayvana dönüşmediği kalmıştı o da olacak inşallah. Çok heyecanlı.
Meyve zaten zoan ya o çoktan oldu da biraz normal dövüş çizse iyi olur bu Bay Oda. Tamam anladık umurunda değil ne istediğimiz de çizmesi de zevklidir la sağlam haki çarpışmalarını.hayvana dönüşmediği kalmıştı
Oda sağlam Haki çarpışması çizmek istiyor ama Kizaru'nun ezilmesinden korkuyor.Meyve zaten zoan ya o çoktan oldu da biraz normal dövüş çizse iyi olur bu Bay Oda. Tamam anladık umurunda değil ne istediğimiz de çizmesi de zevklidir la sağlam haki çarpışmalarını.
Kuzan ezilmediyse bu da ezilmez ya nasılsa son atakta yamulacak, Kaidoyu bile yere seriyordu Luffy daha son halini almamışken. İtibarına zarar vermez luffy bunu yamultsa daOda sağlam Haki çarpışması çizmek istiyor ama Kizaru'nun ezilmesinden korkuyor.
Yalnız Luffy’nin tam zoan(hayvan) formunu Kizaru’ya karşı kullanması amirallere büyük artı yazdıracak!
Bilmiyor ki kullansın. Gearları da cp den gördü de kafasında bisiler üretti reyleigh eğitim vermese geberip gidecekti g3 de her seferinde küçülecekti falan. Nika zaten piyangodan çıktı ondan kimsenin haberi yok.Yalnız Luffy’nin tam zoan(hayvan) formunu Kizaru’ya karşı kullanması amirallere büyük artı yazdıracak!
Luffy, Kaido karşısında bile bu formunu kullanmamıştı.
Luffy daha yediği meyvenin türünü bilmiyor, nereden bilsin kaç formu var.Yalnız Luffy’nin tam zoan(hayvan) formunu Kizaru’ya karşı kullanması amirallere büyük artı yazdıracak!
Oda bile bilmiyordu la kendi nereden bilsin?Luffy daha yediği meyvenin türünü bilmiyor, nereden bilsin kaç formu var.
Son bıraktığımda hibrit form daha güçlü değil miydi?Yalnız Luffy’nin tam zoan(hayvan) formunu Kizaru’ya karşı kullanması amirallere büyük artı yazdıracak!
Rayin eğitim meğitim verdiği yok ya denizcilerden bir süre kaçarken luffyye de hikaye anlatmış o sırada. Hyo reisin bir iki haftada verdiği bilgi rayin verdiğinden fazla.Bilmiyor ki kullansın. Gearları da cp den gördü de kafasında bisiler üretti reyleigh eğitim vermese geberip gidecekti g3 de her seferinde küçülecekti falan. Nika zaten piyangodan çıktı ondan kimsenin haberi yok.