Ben de kestiremiyorum ne olur tam olarak xd Sadece tarihe egghead olayı olarak geçen olay ne ? Bir tek onu merak ediyorum acaba boş bir şey mi ? Ona göre söveriz xdKeşke dövse ama arc öyle bi arc değil bence.
Ben de kestiremiyorum ne olur tam olarak xd Sadece tarihe egghead olayı olarak geçen olay ne ? Bir tek onu merak ediyorum acaba boş bir şey mi ? Ona göre söveriz xdKeşke dövse ama arc öyle bi arc değil bence.
Bilemiyoruz bakalım neler saçmalayacak yineBen de kestiremiyorum ne olur tam olarak xd Sadece tarihe egghead olayı olarak geçen olay ne ? Bir tek onu merak ediyorum acaba boş bir şey mi ? Ona göre söveriz xd
Önemli olan Luffy reyiz üstünlüğünü gostermesi. Kizaru ile kana kan savaşmıyorlar şu an.Şurada Amiral yenilmesin değil Mihawk, @Alpamis bile basar artıyı amirallere.
Shanks, Teach, Wb tayfası, Luffy ve devrimciler de Amiraller karşısında sağ çıkarak artı aldı o zaman. Böyle bir mantık mı var? Luffy de 3 amiralin karşısında hayatta kaldı, o zaman bir anda göklere çıkartalım karakteri? Sırf Luffy’e eksi yazdırmak için saçma sapan, Luffy’nin karşısında beliren her düşman zerresini göklere çıkarma çabasından vazgeçin. Adamlar Amiral hayatta kaldı diye KK seviyesi ilan edecekler utanmasalarŞurada Amiral yenilmesin değil Mihawk, @Alpamis bile basar artıyı amirallere.
Ben de böyle hissediyorum. Açıkçası üzülmem.Vegapunk ölecek heralde
Şikayet edilmesini ilginç buluyormuş. Oda'nın amaçlarına ulaştırmakta üstümüze yok. İşini yapıyor.
Adamın çok da umrumda değil. Zaten kafasına estiği gibi basıyor tatili. Hobi olarak çiziyor, iş olmaktan çıkmış. Milyonları var adamın, OP bitse de farklı küçük bir seriyi daha hobi olarak çizmeye devam eder, istediği zaman yayınlar, onun haricinde keyfine bakar. Forum kitlelerinden de haz etmiyor yaptığı açıklamalara bakacak olursak, o yüzden kim kimi yemiş, ona ne.Adam resmen ne yapsam zaten satıyor belli kitleyi yıllarca bağladım kendime bırakamıyorlarda demiş.Satışları ilk dönemlerine göre azaldıysa bile hala ciddi bir kemik alıcı kitlesi var.bizim gibi korsan okuyanları zaten konuşmanın bile anlamı yok.kasımpaşa moduna girmiş : )