Alevlere ne diyon? İdareli kral haki kullaniyor gibi.Hı hı evet aynen.
Alevlere ne diyon? İdareli kral haki kullaniyor gibi.Hı hı evet aynen.
Salla alevi malevi Alpa, Luffy el atayım mı dediğinde herifin cevabı şu aşağıda ve Redim kaş yüreklim "luffy ile ne alakası var" diyor hala.Alevlere ne diyon? İdareli kral haki kullaniyor gibi.
Kontörüm bitti ödemeli ara xdİdareli kral haki :/
Yalnız lucciye vururken kılıçlar beyaz, poz keserken siyah. Çizim hatası mı yoksa kaydırma mı yapmış?Kontörüm bitti ödemeli ara xd
Kontörü biten tek bir çar var bu seride xdYalnız lucciye vururken kılıçlar beyaz, poz keserken siyah. Çizim hatası mı yoksa kaydırma mı yapmış?
Yalnız lucciye vururken kılıçlar beyaz, poz keserken siyah. Çizim hatası mı yoksa kaydırma mı yapmış?
Normal silahlanma da basmamış gibi lucciyle çarpışırken. Yani çizim hatası da olabilir tabi. Burada tam kesiş anı gösterilmiyor ama muhtemelen hakiyi çekip kesmiştir.İlk Enma'yı kullandığında da buna benzer hem beyaz hem de azda olsa siyah haki taşması vardı. Muhtemelen h.haki kullanmıyor.
Yok la onun artık doğrudan kendi müstakil baz istasyonu ve lüzumu halinde uydudan haberleşmesi var. Meğer onlar altyapı çalışması ve yörüngeye oturma süreciymiş.Kontörü biten tek bir çar var bu seride xd
Sol altta haki taşması var ya ben ona benzettim. Bir iki haftaya belli olur zaten.Normal silahlanma da basmamış gibi lucciyle çarpışırken. Yani çizim hatası da olabilir tabi. Burada tam kesiş anı gösterilmiyor ama muhtemelen hakiyi çekip kesmiştir.
Yok la onun artık doğrudan kendi müstakil baz istasyonu ve lüzumu halinde uydudan haberleşmesi var. Meğer onlar altyapı çalışması ve yörüngeye oturma süreciymiş.
@RedTeroR cevabı olmadığı sıra genelde geçiştirir köre yatar.Salla alevi malevi Alpa, Luffy el atayım mı dediğinde herifin cevabı şu aşağıda ve Redim kaş yüreklim "luffy ile ne alakası var" diyor hala.