Aynı Zoro kaptanım da kaptanım dediğinde anlamazdan gelmeni nereye yoralım Redi?Zoro yeter de artar bile Nika fanı
Aynı Zoro kaptanım da kaptanım dediğinde anlamazdan gelmeni nereye yoralım Redi?Zoro yeter de artar bile Nika fanı
Anlatmaya çalıştığın şeyi bir tek sen anlıyorsun orada Lucci ile ilgili bir durum var bugün sorsan Zoro'ya, Lütfü çıksın iki el kapışalım derAynı Zoro kaptanım da kaptanım dediğinde anlamazdan gelmeni nereye yoralım Redi?
Zoro o meseleyi çoktan kapattı. Bu seviyenle kaptanıma gidecek toton yok diyor denk dövüştüğü adama.Anlatmaya çalıştığın şeyi bir tek sen anlıyorsun orada Lucci ile ilgili bir durum var bugün sorsan Zoro'ya, Lütfü çıksın iki el kapışalım der
Denk dövüştüğü adam mıZoro o meseleyi çoktan kapattı. Bu seviyenle kaptanıma gidecek toton yok diyor denk dövüştüğü adama.
yani zoro >= gear 5 diyosun.Zoro o meseleyi çoktan kapattı. Bu seviyenle kaptanıma gidecek toton yok diyor denk dövüştüğü adama.
Alevler malevler hacı. Luffy yardım edeyim mi bile dedi.Denk dövüştüğü adam mı
Hangi rüyayı gördün bilmiyorum. Luffy dalga geçti haki bile kullanmadan.yani zoro >= gear 5 diyosun.
en son gear 5 luffy yi sağa sola fırlatıp eziyordu lucci
Hı hı evet aynen.Alevler malevler hacı. Luffy yardım edeyim mi bile dedi.
ya ben hatırlamıyorum panelleri ama senin demene göre yorumladım , dediğin şeye göre iki ihtimal var , ya zoro >>> gear5 luffy , yada zoro >= gear5 luffyHangi rüyayı gördün bilmiyorum. Luffy dalga geçti haki bile kullanmadan.
Beyler salın artık. Bu kadar kör olunmaz yav. İtiraf et kurtul.
Zoronun "kaptanımla dövüşecek seviyede değilsin" demesini görmemen gözüne inen perdeden mi kokladığın kılıçtan mı o zaman la?Anlatmaya çalıştığın şeyi bir tek sen anlıyorsun orada Lucci ile ilgili bir durum var bugün sorsan Zoro'ya, Lütfü çıksın iki el kapışalım der