Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093: Luffy, Kizaru'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 62 33.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 29.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 37.1%

  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm Nika'ya yazmış. Koskoca amirali fırlatmış. 1-2 bölüme Nika'yı Kizaru reisten kaçarken de görürüz:a:
 
Artık Yonkou Tayfası olarak anılan bir ekibin hangi amiral gelirse gelsin yakasından tutularak yakalanması, Luffy diye bağırması korkaklık etmesi bu aşama için çok abes geliyor bana. Yasoop amirallere cesurca dikilip kendini gösterirken oğlu sözde denizlerin en cesur savaşçısı olacak yaka paça ediliyor.
 
Satürnün geldiğinden kimsenin haberi yok. Satürn mecburen adaya çıkacak ve emri değiştirecek. İşte esas tehlike o zaman ortaya çıkacak. Acaba Vegapunk nasıl bir tepki verecek. Veya luffy onu da hissedip daha güçlü biri geldi mi diyecek. Belki o gelince Zoro bir anda luccinin işini bitirip, ona yönelebilir. Veya kizaruya yönelir. Sanji de bokunda boncuk arar.
evet zoro hatta siz bu işe karısmayın diyip luffy ve sanjiyi kenara itip saturne dalabilir
 
Bölüm sonu Satürn'ün gözükmesi tamamen adada bizden yetkili kimse yok denmesi ve bölüm sonu verilen emirle alakalı. Kizaru patates olmadan göstermez kendisini.
 
Çok uzatmak istemiyorum ama aklım almıyor.Yahu bu adam ışık.Bu adam 3 saniye içinde önce Zoro'nun oraya ışınlanıp Lucciye odaklanmışken 1 delik Zoro'ya açıp Lucciye fırsat verir,oradan Vegapunk a ışınlanıp onu bitirebilir Luffy' ile hiç uğraşmadan adada kim var kim yok iptal edip elini kolunu sallayarak uzayabilir.Madem bunlar çok uçuk bir güç ve serinin ilerlemesini etkileyecek diye yaptırmadın o zaman neden getiriyorsun Kizaruyu oraya.Çünkü çok iyi biliyorsun ki G2 ve ya G4 snakemanla Kizaruya karşı koyması mümkün değil G5 olunca da hız konusunda handikap oluyor gene yetişemiyor yani Kizaru istemediği sürece elini bile vuramaz her amacına ulaşır ama buna rağmen Kizaruyu adaya getirip böyle saçma salak bir olay akışı yaptın.
Kizaru ışık değilmi neden uzaktan ateş ediyor? Işınlanıp birkaç saniye içinde dedeyi bitirebilir ama Luffy veya başkası engellesin diye uzaktan ateş ediyor...
Luffy sağ kolla savaştı,warlordla savaştı,yonko ile savaştı.Bu insanların normal bir saldırıyı yemeyeceğini bilmiyormu hala?Işınlanabilen ışığa dönüşen bir adama bu şekilde hiç bir zarar vermeyeceğini bilmiyormu?Tabiki biliyor sırf sayılar uzasın seri uzasın diye saçma sapan olaylar. Yahu gene uzat 3 senede bitirme git 20 senede bitir seriyi ama adam gibi doğru düzgün vs çiz.Işığa dönüşüp 1 saniye sonra geri geleceğini bildiği halde Kizaruyu fırlatıp bir de Zoro yardım lazımmı dedirtiyorsun.Baştan aşağı saçmalık her bölüm sıkıldım artık aynı şeyi demekten bitsede gitsek moduna geçeli çok oluyor böyle devam sonuna kadar.
 
Robot hakimeyitinin en üst düzeyini Gorosei’ye verdin eyvallah. Hükümet ile karşı karşıya gelince ve öldürüleceğini anlayınca neden yok etmiyorsun elinin altındaki robotları anlamıyorum. Nerde kaldı dahilik, nerde kaldı ileri görüşlülük?
1000 bölüm Vegapunk dedi, millet 500 yıl ileride ultra süper, inanılmaz, süpersonik, çılgın bir beyin bekledi. Vegapunk ortaya çıktı adam gerizekalı olma yolunda ilerliyor.

İşte dahi, işte g(oda)!
 
Bilmem kaç bomboş bölümde bir bölüm güzel verdi üzerinde düşünebildik hemen sonra gene boşa döndük. Bölümde sıfır bilgi veya ipucu vardı ama gene de vs yi çok kırpmadan gösterdiği için orta verdim. Bin tane gizem biriktirdin be adam şu boş bölümlere ufak ufak serpiştirde azıcık heyecanlanalım. Al işte şimdi bölüme yazacak yorum bulamıyorum. İki yumruk bir tekme, iki pençe üç beş kılıç vardı. Amiralle minareden at beni in aşağıda buluşalım yaptılar. Vega nedense bonneyi kurtarmaya gidiyor. Gelen gemileri kameradan izleyen adamlar hala neden hükümet gemisi geldi, içinde kim var diye düşünmüyor. Ki bunlar dünyanın en akıllı insanının kopyaları. Dede de ordan kıçı havalansın diye oturup oturup kalkıyor.
yalnız o kizarunun klonlarla luffye yaklaştığı yerde içimden kizaruya rasengan diye bağırttım haha. Cuk oturdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık