Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim içimden bir ses de donanmanın buradan kaçacağını söylüyor.
O uyanan robot denizci filosunun canına okuyacak gibi geliyor bana da. Robotun durmasının sebebi herhangi güçlü biri değil enerjisinin bitmesi dendi. Eminiz ki o dönemde de amiraller vardı ve durdurulamadı. Belki amiraller oradan uzakta olabilir o dönem ama yine de durduracak bir güç o topraklarda muhtemelen yoktu. Eğer bu sav doğruysa birbirine denk ya da birinin baskın geldiği bir noktada Luffy-Kizaru vs.si biter ve Kizaru robota yönelir. Dövüşün bu şekilde bitmesi her ikisi açısından da makul çünkü Luffy tarafı zaten savaşmak değil adadan kaçmak istiyor ve diğer tarafa bakarsak görevi isteksiz yapmak durumunda olan bir Kizaru ile filonun değişecek önceliklerinin olduğu bir durum oluşacak.
 
Luffy nin g5 i muazzam güçlü.Kaido gibi hayvanatı bile ağlatmıştı gücüyle.Lucci direk tek yedi.Kizarunun tek avantajı meyvesinden dolayı hızı.g5 konusunda hala görmediklerimiz var muhakkak.
 
"Senin yüzünden te nereye kadar düştüm. O bariyeri 2 kez geçmek zorunda kaldım. Neredeyse ölecektim. " sözünden nasıl Kizaru'ya pay çıkartabiliyorsunuz aklım şaşıyor. Basbaya bariyer için bunu söylediği açık.

Dostum bana söylediysen Kizaru'ya pay çıkardığımı söylemedim. Sadece Kizaru'ya söylüyor bu cümleyi. Konuştuğu Kizaru yani.
 
Kizaru, Luffy'nin dev halinden habersiz. Bence Luffy arkadan tuttuğu zaman kendisini tutanın dev robot olduğunu düşündü. Luffy'yi dev halde görünce epeyi şaşırdı.

Luffy'ye tekme attığı zaman robota çarptı ve parçalandı. Kizaru o an o anı hatırladı. Kizaru ile Vegapunk flashback'inde O dev robotla ilgili konuşuyorlardı. Robot parçalandıktan sonra aniden Vegapunk'un yanında belirdi ve "kaçış planın suya düştü" dedi. Luffy arkadan tutunca demek geldin dedi. Fakat arkasında Luffy vardı ve epeyi afalladı.
 
Saturn niye geldi ki ? Adam gemide oturup çay içiyor, ulan zaten başka zaman yaptığınız bir iş mi ? Var. Gene kendi aranız da oturup, paso dedikodu çay, kek yiyorsunuz. Tamam Kizaruyu gönderdin de in bir bak, bir gez. Bu nika neymiş diye bir meraklan. Kazma ne halt etmeye geldiyse. Hikayeye şu anda bir etkisi yok. Boş beleş çiziyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık