G5 te Kaidoyu atlama ipi olarak kullanan luffy ,Kizaruyu ciklet gibi çiğner.
Benim içimden bir ses de donanmanın buradan kaçacağını söylüyor.Nedenini bilmiyorum ama içimden bir ses Luffy’lerin bu adadan kaçmak zorunda kalacağını söylüyor.
O uyanan robot denizci filosunun canına okuyacak gibi geliyor bana da. Robotun durmasının sebebi herhangi güçlü biri değil enerjisinin bitmesi dendi. Eminiz ki o dönemde de amiraller vardı ve durdurulamadı. Belki amiraller oradan uzakta olabilir o dönem ama yine de durduracak bir güç o topraklarda muhtemelen yoktu. Eğer bu sav doğruysa birbirine denk ya da birinin baskın geldiği bir noktada Luffy-Kizaru vs.si biter ve Kizaru robota yönelir. Dövüşün bu şekilde bitmesi her ikisi açısından da makul çünkü Luffy tarafı zaten savaşmak değil adadan kaçmak istiyor ve diğer tarafa bakarsak görevi isteksiz yapmak durumunda olan bir Kizaru ile filonun değişecek önceliklerinin olduğu bir durum oluşacak.Benim içimden bir ses de donanmanın buradan kaçacağını söylüyor.
muhteşemmiş.
Yapabiliyorsan birde Luffy’nin, Kizaru’yu el feneri gibi kullandığı bir çalışma yap.
Dostum bana söylediysen Kizaru'ya pay çıkardığımı söylemedim. Sadece Kizaru'ya söylüyor bu cümleyi. Konuştuğu Kizaru yani."Senin yüzünden te nereye kadar düştüm. O bariyeri 2 kez geçmek zorunda kaldım. Neredeyse ölecektim. " sözünden nasıl Kizaru'ya pay çıkartabiliyorsunuz aklım şaşıyor. Basbaya bariyer için bunu söylediği açık.