Sinekten yağ çıkartıyorlar zorlaya zorlaya fıtık olacaklar ondan korkuyorum"Senin yüzünden te nereye kadar düştüm. O bariyeri 2 kez geçmek zorunda kaldım. Neredeyse ölecektim. " sözünden nasıl Kizaru'ya pay çıkartabiliyorsunuz aklım şaşıyor. Basbaya bariyer için bunu söylediği açık.
Bazen cidden gereksiz zorlanıyor.Sinekten yağ çıkartıyorlar zorlaya zorlaya fıtık olacaklar ondan korkuyorum
"Senin yüzünden te nereye kadar düştüm. O bariyeri 2 kez geçmek zorunda kaldım. Neredeyse ölecektim. " sözünden nasıl Kizaru'ya pay çıkartabiliyorsunuz aklım şaşıyor. Basbaya bariyer için bunu söylediği açık.
" Ölecektim " sözünün kaynağı ama Kizaru değil Bariyer. Kizaru bir tekme vurdu öldürecekti neredeyse yorumları var.''Senin yüzünden'' cümlesinden.
" Ölecektim " sözünün kaynağı ama Kizaru değil Bariyer. Kizaru bir tekme vurdu öldürecekti neredeyse yorumları var.
Övsünler zaten ama olduğu gibi övsünler bence. Kizaru vesile oldu dense eyvallah. Direkt tekmeye bağlayan oluyor. Law ve Kid'in Mom'ı magmaya düşürmesi gibi bu olay. Vesile oldular.Tamam ama, Kizaru da bir Yonkoyu seyir füzesi gibi uçurdu. Bu açıdan Amiral fanlarının bölümü övmesi normal, çünkü onlar dışında böyle bir beklentide olan yok.