Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon ilk kez sakince durmak yerine Kuma'ya ağzı yırtılırcasına bağırmıştı nereye gidiyorsun diye.

Sakazuki'de Kuma'ya bağırdı ve saldırdı.

İkisini Kuma ortak bir noktaya bağlayabilir. Dragon ve Sakazuki'nin karşılaşma ihtimali her geçen gün artıyor.
 
Şu seride artık en çok görmek istediğim şey, Kutsal Ejderlerin sonu. Hiç bir mangada bunlar kadar aşağılık karakter görmedim.
 
Kizaru dayanıklılık filan denmişte güldüm sonu enel gibi olur vurulmaya başlanınıca eskidendi o 2 yıl öncesi dokunulmazdı ama artık kimse sultan değil padişah değil fatih hakisi olmayan karakter değil one piece değil o yüzden luffy bu formda hulkun lokiyi çarptığı gibi yere çarpar cılız amiral diyip yere tükürür hakkaten de cılız yani, herfiçioğlu luffy en hasar almayan evrendeki en sağlam postu olan hulk gibi herifi bile haşamat etti kizaruda öyle bir dayanıklılık yok zaten tipinden de anlaşılıyo ahanda sıçtık bakışı bu, bir sonraki bölümde yerden yere çarpış ve mancınık güçtür kizaru ossan diyip gomu gomu noo mancınık diyip enelin yanına fırlatmasını bekliyorum o gelene kadar bizimkiler orayı terkeder zaten.
Bu saatten sonra luffy 3 amiralide böyle yakalayıp kafalarını birbirine tokuşturur yapamıyosa zaten korsanlar kralı olması filan zor daha im vs var ki oda da akira toriyamanın düştüğü hataya düşüp seriyi uzattı daha da hiper güçlü hiper über sonra dahada süper ultra güçlüler de çıkabilir bu gidişatla.
Bu arada kumanın dövüşü çok kötü olmuş,eğer esski kafası iyi kötü yerinde olan zorroyu ağlattığı zamandaki kuma olaydı akainuyu baya bir sopalardı hiç darbe filan da almazdı herik kizarudan manyak hızla yokolabiliyor ayağını filan kaptırması komik olmuş normalde her şeyi geri yollardı akaiunu dokunamazdı bile herife onuda bunamış yapıp halletmişler ah oda ne hale getirdin adamı bizimkilere gelince zalim kuma akainuya gelince demans olmuş arızalı kuma,yalnız şimdi bi kıllandım bak aokijiyide böyle yenmiş olmasın bu bala mala tansiyonu düşmüşken saldırmıştır filan ya da uyuyakalınca ayakta olabilir.
 
Kizarunun taraf değiştireceğini sanmıyorum. Ancak Nikaya karşı kazanması da mümkün değil.

Akainunun kutsal tenekeleri ciddiye almadığını gördük . Kendi kendine konuşuyorlar Akainu oralı bile değil. Hiç birini muhatap almamış .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık