Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu prime Rayleigh'i yenebilir de diğerlerinden emin değilim. Küçümsenecek bir adam değil.
Kuzan ve Aka aynı güçte adamlar bence. Borsa da bundan aşağı kalmaz gibi. Wb ile yüzyüze de geldi savaşta kizaru.
Kaldı ki Ray o güçte olsa ekürisi gaban da sağlam güçlüdür ve "roger korsanları vs wb korsanları" birkaç saatte rogercıların galibiyetiyle bitmeliydi.
 
Kizaru akıllı adam, sonuç odaklı. Luffy’i indirmeye uğraşmak yerine kısa süreli ekarte edip ana görevine yönelmiş. Yani Vega’ya dalmaya gidiyor direkt.Profesyonel denilen Lucci gibi kudurup Luffy ile uğraşmamış.
 
Eğer Kuma tarafında da Dragon dahil olursa;Eski amiral üçlüsü neredeyse aynı zaman aralığında Monkey ailesinden biriyle kapışmış olacak;
Aokiji vs Garp
Kizaru vs Luffy
Akainu vs Dragon
 
Amiral > Yonko diye bir laf çıkmadı ağzımdan sadece eski üçlünün yonko ligi olduğunu söyledim. Adamın saldırı şekli o, Kaido’ya saldırılardan sıyrılmak için niye ejder formuna girdin kendin sıyrılamıyor musun demek gibi bir şey olmuş yorumun. Kizaru Luffy’e ölü yaprak vuruşu yapıp savurmuş bildiğin, nasıl yaptığının ne önemi var?
Sen öyle dedin demiyorum. Kizaru o kadar gerilip de saldırı yaptı ama saldırısı Luffy'ye zarar bile vermemiş. Kizaru bize Yonkou>>Amiral olduğunu doğruladı.

Değiller, halen bir Yonkou değiller. Sonraki amirallerle aralarında bir fark olabilir ama halen bir Yonkou değiller.

Kizaru'nun ışık hızında tekmelerine şahit olduk iki yıl önce. Hawkins'e, Drake'ye, Apoo'ya ve Uruoge'ye yaptığı saldırılar ortada. Gerilmeden gayet güçlü ama vasıfsız tekmeler savurabiliyor. Bu adamların hiçbirinin yüksek hasar almamış olmasından bunu anlıyoruz.






Ciddi bir saldırı yapmış hakkını veriyorum. O devasa robotu bile parçalamış tek bir hamlede, bu da saldırının çok güçlü olduğunu gösterir...

Gösterir göstermesine de Luffy de hasar yok!

Luffy resmen "ışık hızında tekme atabilirsin ama ölmezsem sıkıntı büyük" demiş.
 
Oda yazıyor ya hani senaryoyu yazan adam o. Hani robot uyansın hikayeyi g5le bağlayayım demiş falan Luffy gerçek bir karakter değil...
Bayılıyorum bu yorumlara. İşimize gelmeyene senaryo gereği böyle oldu ya demek. :ehe:

İşimize gelenleri mangada böyle oldu ya diyip panel panel atılıyor foruma ama işimize gelmeyince senaryo gereği böyle oldu ya diyip hemen geçiştiriliyor.

Senaryo devi uyandırmaksa emin ol o devi Kizaru'ya ihtiyaç duymadan da rahat uyandırırdı. Nasıl Lucci'nin karşısına direk g5 ile çıkabiliyorsa Kizaru'nun karşısına da dövüşmeden önce çıkarırdı g5 ile. Hele Kizaru'yu hissedip gücünden o kadar gerilmişken. Kizaru'ya karşı g4'ün yetmeyeceğini düşünmüş ve zaman kaybetmemek için g5'e geçmiş olay bu. Bu gayet net olan bir şey bu bölümde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık