Amiral > Yonko diye bir laf çıkmadı ağzımdan sadece eski üçlünün yonko ligi olduğunu söyledim. Adamın saldırı şekli o, Kaido’ya saldırılardan sıyrılmak için niye ejder formuna girdin kendin sıyrılamıyor musun demek gibi bir şey olmuş yorumun. Kizaru Luffy’e ölü yaprak vuruşu yapıp savurmuş bildiğin, nasıl yaptığının ne önemi var?
Sen öyle dedin demiyorum. Kizaru o kadar gerilip de saldırı yaptı ama saldırısı Luffy'ye zarar bile vermemiş. Kizaru bize Yonkou>>Amiral olduğunu doğruladı.
Değiller, halen bir Yonkou değiller. Sonraki amirallerle aralarında bir fark olabilir ama halen bir Yonkou değiller.
Kizaru'nun ışık hızında tekmelerine şahit olduk iki yıl önce. Hawkins'e, Drake'ye, Apoo'ya ve Uruoge'ye yaptığı saldırılar ortada. Gerilmeden gayet güçlü ama vasıfsız tekmeler savurabiliyor. Bu adamların hiçbirinin yüksek hasar almamış olmasından bunu anlıyoruz.
Ciddi bir saldırı yapmış hakkını veriyorum. O devasa robotu bile parçalamış tek bir hamlede, bu da saldırının çok güçlü olduğunu gösterir...
Gösterir göstermesine de Luffy de hasar yok!
Luffy resmen "ışık hızında tekme atabilirsin ama ölmezsem sıkıntı büyük" demiş.