Arab’ın biri paylaştı ya spoileri atmaz şimdi o.Redon tam spoileri bölüm çıktıktan sonra atacak galiba
Arab’ın biri paylaştı ya spoileri atmaz şimdi o.Redon tam spoileri bölüm çıktıktan sonra atacak galiba
İşlerine gelmiyor çünkü. Merak etme reis, bu arcın sonunda hepsi Fatih Portakal'ın seçim gecesi morardığı gibi moraracaklar. O zaman Erol Taş videosu atacağım hepsineReis bunu ben de yazdım da yemiyorlar, hiç beğeni almadı
Hükumetin yedirdiği gerçeği değişmiyor. Gelecek vaat edenlere yediriyorlar meyveyi. Ellerinde hangi meyvenin ne olduğunu söyleyen kitapları da var.Kizaru ışık meyvesine amiral olmadan çok önce sahip. Uydurmuşsun oraları.
Nereden biliyorsun onların yedirdiğini? Ryo üç yıldır oruç tutuyor yani en az üç yıl olmuş meyveyi yiyeli. Sadece Fuji meyveyi yeni yiyor, başka bir amiral için bu söylenmedi. Kendi teorini kesinmiş gibi yazman doğru değil.Hükumetin yedirdiği gerçeği değişmiyor. Gelecek vaat edenlere yediriyorlar meyveyi. Ellerinde hangi meyvenin ne olduğunu söyleyen kitapları da var.
Potansiyelli gençlere yedirmişlerdir, öyle yatırım yapmaları gayet normal. Gerçi hükümette kitap olmasına rağmen Kaku ve Kalifa'ya verdikleri meyveleri bilmiyorlardı. Bonibon, jelibon meyvesi bile verebilirlerdi yanlışlıkla.Nereden biliyorsun onların yedirdiğini? Ryo üç yıldır oruç tutuyor yani en az üç yıl olmuş meyveyi yiyeli. Sadece Fuji meyveyi yeni yiyor, başka bir amiral için bu söylenmedi. Kendi teorini kesinmiş gibi yazman doğru değil.
ben beğenmedim hiç bir şekilde ısınamıyorum. Sürekli joy boy mu yönetiyordu bu antik krallığı da onun meyvesi üzerine robotlar yapılıyor? Taş patlasın 100yıl yönetsin ülkeyi. Ülkenin tüm teknolojisi neden bu adam üzerine yapıldı? Çok saçma.Daha Nika'nın ne olduğunu tam bilmiyoruz. Uyanışın etkisi olarak enerji yüklemesi yapabilir. Yav meyve öyle bir haldeki herşey olabilir. Vegapunk enerjiyi dağıtmaktan bahsediyordu ayrıca bu robotun gücünün kesilmesini de tam olarak anlayamamıştı. Belki de bunlara gücü veren Nika'ydı. O ortadan kalkınca bunlarda oldukları yerde kapandı.
Kuzan hiç potansiyelli durmuyordu ya adam Coby gibi bir şeymiş Garp eğitmeden önce ama meyvesi vardı.Potansiyelli gençlere yedirmişlerdir, öyle yatırım yapmaları gayet normal. Gerçi hükümette kitap olmasına rağmen Kaku ve Kalifa'ya verdikleri meyveleri bilmiyorlardı.