Reis çukuru biraz daha büyütüp IM'i aradan çıkartsa keşke.Uyanış mı kullandı acaba Kuma’ya karşı, magma çukuru yapmış deniyor.
Reis çukuru biraz daha büyütüp IM'i aradan çıkartsa keşke.Uyanış mı kullandı acaba Kuma’ya karşı, magma çukuru yapmış deniyor.
WB tüm okyanus ile oynuyordu buna eş değer bir güç gösterisi mi?Saldırı değil o güç gösterisi.
Yıllarca kizarunun dayak yiyeceği günü bekledim. Bu keyfimi bile elimden aldı alnına koyduğumun nikası.Son gelen spoiler doğruysa Kizaru nihai şamarını yiyecek seri sonunda da olması gerektiği gibi Dragon ve Akainu gerçekleşecek demektir. Kuma'nın da Allah taksitle belasını vere vere bugünlere getirmiş umarım ruhu da şamar oğlanı olmaz.
Diyorum ha kıyas dahil kabul etmez Gura ile.WB tüm okyanus ile oynuyordu buna eş değer bir güç gösterisi mi?
Abi çok altı boş konuşuyon. Hiç samimiyet kokmuyor.Diyorum ha kıyas dahil kabul etmez Gura ile.
Şimdiye kadar gösterilmiş en güçlü meyve. İstersen anketini aç.
Oda ne isterse onu çiziyor. Belki nika meyvesini vegapunk anlatsın istemiştir. Belki sıradan zoan uyanışı vs Nika farkını göstermek istemiştir.Akla gelen ilk soru Lucci’ye niye direk Nika açtı?Kizaru için neden G4 ile başlıyor.Kuma desen bambaşka bir sarmal,bu adamın hayatı daha ne kadar dramatikleştirilecek.
Bölüm isimleri de farklı onaylanan spoilerdan. Bu baya baya fake.İnandırıcı gelmedi pek. Kizaru görev adamı, görevi de Vegapunk. Niye Luffy'nin kellesi üzerine yoğunlaşsın ki? Var bir fırıldak.