İtachi_27 12 Eyl 2023 #205 Montana dedi ki: Luffy yenildi kazanırsa Nika kazanır. Genişletmek için tıkla ... Bir tekmeyle mi yenildi? Bu yorumu @Mu Won @Mewtwo yapsa güler geçerdim ama sen yaptın üzdün ya. Senin böyle bir şeyi düşünmeni bile beklemiyordum. Lütfen şakasına takılıyorum de...
Montana dedi ki: Luffy yenildi kazanırsa Nika kazanır. Genişletmek için tıkla ... Bir tekmeyle mi yenildi? Bu yorumu @Mu Won @Mewtwo yapsa güler geçerdim ama sen yaptın üzdün ya. Senin böyle bir şeyi düşünmeni bile beklemiyordum. Lütfen şakasına takılıyorum de...
Erwin Smith 12 Eyl 2023 #207 Nika hakkında çok konuşmayı sevmem ama iş bu noktaya geldi artık. Kusura bakmayın: Gizli İçerik
Montana 12 Eyl 2023 #208 İtachi_27 dedi ki: Bir tekmeyle mi yenildi? Bu yorumu @Mu Won @Mewtwo yapsa güler geçerdim ama sen yaptın üzdün ya. Senin böyle bir şeyi düşünmeni bile beklemiyordum. Lütfen şakasına takılıyorum de... Genişletmek için tıkla ... Şaka tabii ama G4 formuna Kizaru üstün geldiyse g5 olmadan yenemez demek bana göre.
İtachi_27 dedi ki: Bir tekmeyle mi yenildi? Bu yorumu @Mu Won @Mewtwo yapsa güler geçerdim ama sen yaptın üzdün ya. Senin böyle bir şeyi düşünmeni bile beklemiyordum. Lütfen şakasına takılıyorum de... Genişletmek için tıkla ... Şaka tabii ama G4 formuna Kizaru üstün geldiyse g5 olmadan yenemez demek bana göre.
Tyr 12 Eyl 2023 #209 Elbaf girişindeki sıradan dev : hey siz buraya nasıl geldiniz Luffy : geri çekilin bu çok güçlü biri Gear 5 !
Elbaf girişindeki sıradan dev : hey siz buraya nasıl geldiniz Luffy : geri çekilin bu çok güçlü biri Gear 5 !
sensey 12 Eyl 2023 #210 G4: Geçmiş olsun Ağam G3: Geçmiş olsun Ağam G2: Geçmiş olsun Ağam Luffy: Sağ olun vites kardeşlerim, bu seneyi Amiral senesi ilan ediyorum, bu sene boyunca Amiralle dövüşmek yasaktır. Nika davul çalmaya başlar... Gizli İçerik
G4: Geçmiş olsun Ağam G3: Geçmiş olsun Ağam G2: Geçmiş olsun Ağam Luffy: Sağ olun vites kardeşlerim, bu seneyi Amiral senesi ilan ediyorum, bu sene boyunca Amiralle dövüşmek yasaktır. Nika davul çalmaya başlar... Gizli İçerik