Adam yıllardır yapacağı balkon konuşmasına hazırlanıyor. İşte vizyon budur.Başka balkona mı geçmiş.
Adam yıllardır yapacağı balkon konuşmasına hazırlanıyor. İşte vizyon budur.Başka balkona mı geçmiş.
Yok öyle bir şey. O da nereden çıktı?uyanışsız haliyle
Sence kim olabilir ? Bir düşün bakalım. İlk aklına gelen kişi tabii ki.Akainunun wb ve kumanın yüzünün yarısını alan bu saldırıyı engelleyecek ilk kişi kim olacak veya olabilecek mi merak ediyorum.
Brook olur. Ama onun zaten bir yüzü yok, yohohohohohoho!Akainunun wb ve kumanın yüzünün yarısını alan bu saldırıyı engelleyecek ilk kişi kim olacak veya olabilecek mi merak ediyorum.
Sen yohoho deyince rap yaparken gülen Noel Baba canlanıyor gözümde. Yo-Yo ho ho ho...Brook olur. Ama onun zaten bir yüzü yok, yohohohohohoho!
Hayatta mısın diye sorulduğunda sayılır demiş ama sen bilirsin yine deİki yonkounun müşterek saldırısını karşılayıp ölümün "Ö" sünden bahsetmeyen Roronoa Zoro nerde Kizaru'nun tek tekmesine ehühkk lan nerdeyse ölüyordum deyip davulcu abisi Nika'yı çağıran Luffy nerde. Zoro>Luffy 988263892. kez kanıtlanmıştır.
Yaparsa Luffy yapar.Akainunun wb ve kumanın yüzünün yarısını alan bu saldırıyı engelleyecek ilk kişi kim olacak veya olabilecek mi merak ediyorum.
Replik hiç güven vermiyorYaparsa Luffy yapar.
Yabancıların çoğunun harbi İQ'su düşük galiba. Ya da çok garip zevkleri var bilemedim.Şu Nika yüzünden adam akıllı bir dövüş göremeyecek olmamız üzücü. Oda'nın komik olduğunu düşündüğü saçmalıkları okuyacağız onun yerine. Yabancılarda ayılıp bayılacak buna.
Kaidou Başgan’ın adam ayırt etmeksizin tayfasına adam aldığı gibi, biz de adam ayırt etmeyizAdeta bir Kaido reyiz.
Demem ki evden dışarı çıksa hükümet yıkılacak.