Kuma konuşuyor mu o zaman pardon usta ben dikkat etmemişimÖncesinde muhafızlara yolumdan çıkın deyip Ursus Şok atmasa evet . Ama Sakazuki gelince üstelemeden ayrılıyor Mariejoisten .
Kuma konuşuyor mu o zaman pardon usta ben dikkat etmemişimÖncesinde muhafızlara yolumdan çıkın deyip Ursus Şok atmasa evet . Ama Sakazuki gelince üstelemeden ayrılıyor Mariejoisten .
Çok güzel betimlemişsin eksiği var fazlası yok.Kumanın bilinci yok. 20 sene köyde ipte bağlı yaşayıp birden ipten kurtulan deli danalar gibi sağa sola koşuyor ne yaptığını bilmiyor.. kutsal bineği olmuş adam üzerinden de Saka övmeyin yav..
ohoooo... gönlü yoksa istifa edip onurlu yaşasın. sorsan, sakazuki de kutsal ejderleri gönlü olmadan koruyor derler. işleri bu, yapacaklar.Oraya gönülsüz gidiyor zaten. Vega ve Sento tanıdığı. Normalde emir olmasa dokunmaz bunlara. Mazisi var dediğin gibi
Nika'dan beri Op okumuyorsun biliyorum ama Kuma robotHaftaya Kuma yüzünün yarısı yok olmuş şekilde dimdik ayakta dikilirse WB'nin dayanıklılığına eksi yazar.
@Whitebear D
Geçiniz.Nika'dan beri Op okumuyorsun biliyorum ama Kuma robot
Olur geçerizGeçiniz.
Dünyada insanlığı yok edecek deprem üretmek imkansız ama , aüper yanardağlar patlarsa insanlığın sonu gelme riski var adam yürüyen yanardağ gibi ben boşuna diğer amirallerden ayrı tutmuyorum herif inanılmaz güçlü. Hep öfkeli duruyor ama aslında sakinliğini koruyor. Katakuri sinirlenince gözlem hakisi zayıflamıştı ama Akainu öfkenin vücut bulmuş hali adam MF Beyazsakal dışında darbe almadı direk vücuduna dokunan temas eden bir WB var birde ShanksKaido'nun son saldirisi da lavli bir sey ve onu yaptiginda dokunulmaz oldugunu dusunuyordu. Akainu'nun her saldirisi kaido'nunki gibi. Oda'nin kafasinda lav baya guclu ve diger yeteneklerden ustun anladigimiz kadariyla.