Zzt mı ZzzzzzzıııınnGG mıHocam bir yerde okumuştum. Garp'ın sağ alttaki panelinde haki çıkan yerlerden birinde "zzt" gibi bir ses efekti var. Bu sadece kral hakide mevcutmuş diyorlar. Silahlanmada yokmuş bu efekt. Doğruysa hangi saldırıda kral haki var hangisinde yok anlayabiliriz. Tek tek bakmadım saldırılara o yüzden emin değilim ama.
Özelden söyleyebilirim.Tüm ipucularda Sakazuki magma filan var. Biri söylesin artık Sakazuki ne yapıyor.
Daha vurmadan uzun ve dalgalı yıldırımlar çıkıyorsa, ''zzt'' ses efekti varsa o kral haki oluyor. Belirtilmedi ama Garp kullanıyor yani.Değil şok dalgası bu işte Sengoku da Garpta benzer saldırılar kullanıyor.
Hissiyat konusuna bir şey diyemem. Garp'ın o isimlerden eksiği yok.Muhtemelen vardır ama Kaido,Shanks,Roger,Beyazsakal kral hakiden raftele otoban yapıyorlar neredeyse.
Garp'da o hissiyatı alamadık.
O normal yıldırım efekt sesi, "zzt" diye veriyor bazen, bazen zap diye. Bir haki türünü belirtmiyor yani o ses efektleri, kimden çıktı bu ben de merak ediyorum. Örnek atıyorm, aha iyi anlaşılsın diye.Hocam bir yerde okumuştum. Garp'ın sağ alttaki panelinde haki çıkan yerlerden birinde "zzt" gibi bir ses efekti var. Bu sadece kral hakide mevcutmuş diyorlar. Silahlanmada yokmuş bu efekt. Doğruysa hangi saldırıda kral haki var hangisinde yok anlayabiliriz. Tek tek bakmadım saldırılara o yüzden emin değilim ama.
Şuan mangaya bakamıyorum ama orada teknik ismi söylememiş miydi ya sengoku? Haki ile vurduğunu sanmam bana düz meyve şok dalgası gibi geldi. Buddha nin avuç içi saldırısı işte klasik.Var ama kullanamıyorlar istedikleri gibi herhalde yaşlanınca. @Alpamis Onun meyve saldırısı olup olmadığını bilmiyoruz Sengoku fiziksel güç rokushiki gibi tekniklerle yapıyor olabilir.