Sengoku ile alakası yok. Hem de gram. Sengoku'da böyle yıldırımlar olmadığı gibi onunki direk meyve gücünden geliyor.Değil şok dalgası bu işte Sengoku da Garpta benzer saldırılar kullanıyor.
Sengoku ile alakası yok. Hem de gram. Sengoku'da böyle yıldırımlar olmadığı gibi onunki direk meyve gücünden geliyor.Değil şok dalgası bu işte Sengoku da Garpta benzer saldırılar kullanıyor.
Bu kral haki atağı gibi duruyor.
Bu da kral haki midir? Yani Garp'ın o saldırısından çıkarım yapmak zor, ama Garp'ta kral haki olmayacakta kimde olacak? Net vardır.Sengoku ile alakası yok. Hem de gram. Sengoku'da böyle yıldırımlar olmadığı gibi onunki direk meyve gücünden geliyor.
Olabilir. Herkeste çıkmaya başladı zaten. Bu atak güçlüydü baya. Yonko devirebilir felan deniyordu. Belki de Oda bunu bilerek söyletti kral haki atağı olduğu için.Bu da kral haki midir? Yani Garp'ın o saldırısından çıkarm yapmak zor, ama Garp'ta kral haki olmayacakta kimde olacak? Net vardır.
Muhtemelen vardır ama Kaido,Shanks,Roger,Beyazsakal kral hakiden raftele otoban yapıyorlar neredeyse.Bu da kral haki midir? Yani Garp'ın o saldırısından çıkarm yapmak zor, ama Garp'ta kral haki olmayacakta kimde olacak? Net vardır.
Var ama kullanamıyorlar istedikleri gibi herhalde yaşlanınca. @Alpamis Onun meyve saldırısı olup olmadığını bilmiyoruz Sengoku fiziksel güç rokushiki gibi tekniklerle yapıyor olabilir.Garp'ta da vardır. Dragon'da da kesin olarak var. Ivankov'un konuşmasından belli oluyor.
Hocam bir yerde okumuştum. Garp'ın sağ alttaki panelinde haki çıkan yerlerden birinde "zzt" gibi bir ses efekti var. Bu sadece kral hakide mevcutmuş diyorlar. Silahlanmada yokmuş bu efekt. Doğruysa hangi saldırıda kral haki var hangisinde yok anlayabiliriz. Tek tek bakmadım saldırılara o yüzden emin değilim ama.Bu kral haki atağı gibi duruyor.
Buda formuna geçtikten sonra yapması meyve yeteneği gibi geldi bana. Dediğin gibi de olabilir ama o zaman meyve ne iş?Var ama kullanamıyorlar istedikleri gibi herhalde yaşlanınca. @Alpamis Onun meyve saldırısı olup olmadığını bilmiyoruz Sengoku fiziksel güç rokushiki gibi tekniklerle yapıyor olabilir.
Meyve gücünü katlıyordur etki alanı büyük oluyordur.Buda meyvesinden şok dalgası çıkması alakasız ama olabilir de tabii.Buda formuna geçtikten sonra yapması meyve yeteneği gibi geldi bana. Dediğin gibi de olabilir ama o zaman meyve ne iş?