Zoro doğuştan kral mentalitesine sahip. Seriyi nasıl okudun sen? King Zoro'ya sende Kral olmak istiyorsun dedi. Sanji ise simp. Hayali bile kral olmakla alakalı değil.Zoro ve Kral Haki'nin alakası ne mesela?
Zoro doğuştan kral mentalitesine sahip. Seriyi nasıl okudun sen? King Zoro'ya sende Kral olmak istiyorsun dedi. Sanji ise simp. Hayali bile kral olmakla alakalı değil.Zoro ve Kral Haki'nin alakası ne mesela?
Var hemde bir sürü var. Yukarda bir arkadaşında dediği gibi Garp ve Sengokunun karşısında MF'nin yarısını yıkmış öldürdüğü denizcilerden dağ yapmış Shiki G3 Luffy'e yenildi. Daha başkada sayarım ama işte Canon değil ana hikayeyle ilgisi bile yok.Filmde yaşananlar Canon değil diyip işin içinden çıkamazsınız. Güçler noktasında filmde gösterip de mangada aksini gördüğün bir durum var mı? Ayrıca hikayenin senaryosuna bizzat Oda'nın katkısı var.
Haoshoku, amiraller içinde Akainu ve bir de Kuzan'da bir ihtimal çıkabilir. Kizaru, Fujitora ve Ryokugyu da mümkün değil yoktur.
En hızlı olduğunu iddia ediyorsun. Sabaody de ışınlanacağı esnada Rayleigh façasını çizdi. Marinford'da da Luffy'ye doğru ışınlanacağı sırada WB, bisentosuyla durdurmuştu. Işık hızında hareket ediyor olsa zaten serinin zirvesi olur kendisi.
Halen Beckman sahnesi için haklı çıkmaya çalışmanız gülünç olmaktan öteye geçemiyor. Kizaru ışık hızında hareket ediyorsa niye o en ışınlanıp da başka bir yerden saldırıya geçmedi. Çok net bir biçimde Beckman'ı görünce totosu tutuştu. Beckman'ı takmadı diyorsun ama Law denizin kaç metre altına girdikten sonra saldırmak aklına geliyor ne hikmetse. Luffy ve Law kaçtı mı kaçtı, hiç konuşmayın. Beckman'dan tırstı ve parmağını bile kımıldatamadı.
Sabaody'de kim vardı ki tek kişilik ordu sıfatını taktın. Drake, Apoo, Hawkins, Uruoge tekmelerinden nasibini aldı ama hiçbirine bir zarar gelmemiş.
Zaten bir tek meyvesini uyandırması için olabilirliği yüksek dedim bende.
Yön duygusu olmayan birinin kral mentalitesine sahip olması gülünç. Kuina'ya verdiği sözü yerine getirmeye çalışıyor sadece. Bunun kral Haki sahibi olmakla alakası yoktur. Şu andan itibaren kalkıp da hayalim Kaido'dan bile güçlü olmak dese kral Haki çıkmasını mazur görecek misin?Zoro doğuştan kral mentalitesine sahip. Seriyi nasıl okudun sen? Sanji ise simp. Hayali bile kral olmakla alakalı değil.
Hayatımda daha komik bir şey okumadım. Oda'nın Zoro'ya eklediği şaka ile kral hakisini bağdaştırmaya çalışıyor. Tamam sen sanji'nin kral hakisine inanmaya devam et. Bu kadar haterlık olmaz.Yön duygusu olmayan birinin kral mentalitesine sahip olması gülünç. Kuina'ya verdiği sözü yerine getirmeye çalışıyor sadece. Bunun kral Haki sahibi olmakla alakası yoktur. Şu andan itibaren kalkıp da hayalim Kaido'dan bile güçlü olmak dese kral Haki çıkmasını mazur görecek misin?
Kral Haki için hırslı olmak gerek ve tayfanın tamamı Luffy'yi Korsanlar Kralı yapmak için hayallerini ikinci plana atarak hırsla mücadele ediyorlar.
Mihawk, Luffy'ye hayalini sorduğunda Korsanlar Kralı demişti. Mihawk'ta bu en güçlü kılıç ustası olmaktan bile daha zor demişti. İşte bütün tayfa daha zor olan bir şey için canla başla mücadele ediyorlar. İki yıl önce tayfa dağıldığı zaman herkes olup biteni gazeteden öğrendi ve Luffy için hepsi hırsla çalıştılar.
Bu seride Don Chinjao bile Haoshoku Haki sahibi ama Sanji'de çıkması mı mantıksız?
King >Seri sonu Sanji diyen adamsın millete yazıyorsun be dayı.Sanji'de kral haki çıkacak.
Sanji dünyanın en sert insanı.
Sanji seri sonu en hızlı karakter olacak.
Bunlar mı doğru?
Bechman demiyoruz, Beckman diyoruz.Benn Bechman olayı balon bildiğin. O olaydan 2sn sonra Kizaru Law'ı ve Luffy'yi yağmura tuttu. Kizaru'nun o tepkiyi apoo'ya felanda verdiğini unutmayın arkadaşlar. Kizaru herkese "ooo çok korkuuunnçç" felan ayağına takılıyor. Adam WB'nin karşısında bile elleri cebinde takılıyor. Bechman diyorsunuz siz.
Ben hater değilim. Zoro'yu olduğundan fazlası gören size kıl oluyorum. Zoro'ya hater olmamı gerektirecek hiçbir şey yoktur. Gayet iyi bir karakter. Sizin gibi ilahlaştırmıyorum.Hayatımda daha komik bir şey okumadım. Oda'nın Zoro'ya eklediği şaka ile kral hakisini bağdaştırmaya çalışıyor. Tamam sen sanji'nin kral hakisine inanmaya devam et. Bu kadar haterlık olmaz.