Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Filmde yaşananlar ile ilgili yorum yapmama gerek yok zaten Canon değil.

Işık meyvesini yiyen birini net bir şekilde dünyanın en hızlı değil tartışmasından itmek ne kadar mantıklı ? Marineford'da kim ifadesini aldı Kizarunun merak ediyorum doğrusu adam kafasına silah doğrultan Beckmann'ı kaale bile almadı. Sabaody'de tek kişilik dev orduydu kendisi.

Antik silah teorileri başka bir konu.

Uyanmış Logia'ya da şaşırılacak birşey yok gayet doğal bir Amiral'in meyvesini uyandırması.
Filmde yaşananlar Canon değil diyip işin içinden çıkamazsınız. Güçler noktasında filmde gösterip de mangada aksini gördüğün bir durum var mı? Ayrıca hikayenin senaryosuna bizzat Oda'nın katkısı var.

Haoshoku, amiraller içinde Akainu ve bir de Kuzan'da bir ihtimal çıkabilir. Kizaru, Fujitora ve Ryokugyu da mümkün değil yoktur.

En hızlı olduğunu iddia ediyorsun. Sabaody de ışınlanacağı esnada Rayleigh façasını çizdi. Marinford'da da Luffy'ye doğru ışınlanacağı sırada WB, bisentosuyla durdurmuştu. Işık hızında hareket ediyor olsa zaten serinin zirvesi olur kendisi.

Halen Beckman sahnesi için haklı çıkmaya çalışmanız gülünç olmaktan öteye geçemiyor. Kizaru ışık hızında hareket ediyorsa niye o en ışınlanıp da başka bir yerden saldırıya geçmedi. Çok net bir biçimde Beckman'ı görünce totosu tutuştu. Beckman'ı takmadı diyorsun ama Law denizin kaç metre altına girdikten sonra saldırmak aklına geliyor ne hikmetse. Luffy ve Law kaçtı mı kaçtı, hiç konuşmayın. Beckman'dan tırstı ve parmağını bile kımıldatamadı.

Sabaody'de kim vardı ki tek kişilik ordu sıfatını taktın. Drake, Apoo, Hawkins, Uruoge tekmelerinden nasibini aldı ama hiçbirine bir zarar gelmemiş.

Zaten bir tek meyvesini uyandırması için olabilirliği yüksek dedim bende.
 
Herkes kizaru'yu luffy'nin kaido dövüşünü baz alarak yargılıyor fakat kaido dediğiniz adam kizaru'nun osuruğuyla tek atacağı adamlarla kapışıp hasar yedi. Bu osurukların kaido'ya vurabildiğini ve hasar attığını görüyoruz fakat kizaru gibi bir amiralin tek yiyeceğini söylüyoruz. Yanicisime saçmalık. Yoksa bir anlamı yok koskoca donanmanın bu kadar zayıf olmasının. Amiral denilen mevkiinin ağırlığı henüz fanboylara yansımamış anlaşılan. Sanji felan gidecekmişmiş amiral'e tek atacakmışmış. Koskoca WB atamadı Sanji atacak aynen biladerlerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık