Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirallerde kral haki var birde bunları saldırılara eklemeyide başarabiliyorlarsa çok farklı bir durum olur meyveleri zaten üst düzey.O kadar sanmıyorum birde bunların da üstü var yani.
 
Kizaru Luffyi yensin tayfayı öldürsün seri bitsin istiyor gibi çoğu kişi. Sonucu belli olan bir savaş bu Kizaru yenilecek , donanma burada itibar kaybedecek. Normalde şu durumda olması gereken şey Bajrang gun gataling yapıp tüm donanmaya ada büyüklüğünde sınırsız yumruk ile yola devam etmek sıfır efor ama Oda uzatacak ekmek yiyecek.
 
Oda nın diziyle uğraşması falan diyorsunuzda kim diyor bunu? cidden o çöp diziyle uğraşmış halimi bu ?
 
Yahu niye bu kadar yükseldiniz? Lucci ile olan dövüş bile iki bölüm sürdü. Kizaru'nun, Lucci'den aşağı olması beklenecek bir şey değil. Kaç bölüm süreceğini bir görelim önce. Luffy hangi formunda dövüşüyor, Kizaru nasıl karşılık veriyor bir görelim ona göre bir güç kıstası yaparsınız.

Kizaru da bir zahmet 3-5 bölüm kapışabilsin. Hele yeteneklerini bir görelim. Kizaru'nun yapacakları her türlü Luffy'ye ve Sanji'ye artı yazacak.

Eğer Luffy erkenden döverse hem Yonkou>>Amiral netleşecek hem de Luffy'nin amiraller tarafından tutulmayacak olacağını göreceğiz.

Eğer Luffy'le uzun uzadıya bir güç gösterisine girerse bu da Sanji'ye yazar. Sanji'nin rakibi olacağı %1.000.000 yani o kadar net. Luffy'ye karşı ne kadar güçlü durursa Sanji'nin ne kadar daha gelişeceğini görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık