Bulut değil gök yüzü yarılıyor. Alpamise göre luffy tek başına yarabilirBulut yarma vakası yaşanırsa yonko=amiral
Bulut değil gök yüzü yarılıyor. Alpamise göre luffy tek başına yarabilirBulut yarma vakası yaşanırsa yonko=amiral
Luffy kral hakili 2 yumruğunu birbirine vurup öyle gökü yarmış diyebilir.Bulut değil gök yüzü yarılıyor. Alpamise göre luffy tek başına yarabilir
Amirallerde kral haki çıksın Yonko kadar güçlüdür diyenler şimdi kral haki var kral haki var der mi? Gelişmiş beklenir belki.Luffy kral hakili 2 yumruğunu birbirine vurup öyle gökü yarmış diyebilir.
@RedTeroR Luffy ve Nika yumruk tokutşurmuş diyebilir myiiz?Luffy kral hakili 2 yumruğunu birbirine vurup öyle gökü yarmış diyebilir.
İtaçi_27 ne diyecek acaba çıkarsa?Amirallerde kral haki çıksın Yonko kadar güçlüdür diyenler şimdi kral haki var kral haki var der mi? Gelişmiş beklenir belki.
Madem kral hakin var bugüne kadar ne yaptın diye sormazlar mıAmirallerde kral haki çıksın Yonko kadar güçlüdür diyenler şimdi kral haki var kral haki var der mi? Gelişmiş beklenir belki.
Derler valla. Beklerim ben.Amirallerde kral haki çıksın Yonko kadar güçlüdür diyenler şimdi kral haki var kral haki var der mi? Gelişmiş beklenir belki.
Bugüne kadar düşen bir Amiral yok. Güçlerini yeteri kadar kullandılar.Madem kral hakin var bugüne kadar ne yaptın diye sormazlar mı
Ben yıllardır Amiral'ler Yonko'dan pek de aşağıda görmeyen biriyim bana diyon. Akainu'ya neredeyse tüm Yonko'lari indirtiyordum. Kizaru BM yenebilir de demiştim. Benim hakkımda bunu yazan arkadaşa sorman lazım.Luffy kral hakili 2 yumruğunu birbirine vurup öyle gökü yarmış diyebilir.
Amiralleri yonkodan aşağı görmüyorsun ama konu Luffy vs amiral olunca koramiral muamelesi yapıyorsun adamlara. O nasıl olacak hocamBen yıllardır Amiral'ler Yonko'dan pek de aşağıda görmeyen biriyim bana diyon. Akainu'ya neredeyse tüm Yonko'lari indirtiyordum. Kizaru BM yenebilir de demiştim. Benim hakkımda bunu yazan arkadaşa sorman lazım.
Uzatırsa diziyle uğraşmaktan vakit bulamadığı için uzatır. Bu arc için 1078. Bölümdeki dünyayı sarsacak olay kesinlikle Dünya Hükümeti'nin ve donanmanın aleyhine olacak bir olay.Amiral için erken, ayrıca seri daha bitmez. Dizinin ekmeğiyle uzattıkça uzatır Oda.