Sonra luffy top gibi oynuyor ceviri yanlış değilse bu ne ezici güçtür direnemiyorum falan diyordu ve bandajli sekilde ortaya cikiyordu takilma sen bu yumruk tokusturmaya
Formun sıkıntısı o. G3'u bir kere kullansa bile önceden küçülüyordu. Kullandığı gücün hesabını veren tek karakterdir Luffy.Luffy de bandajlı seraphim dövüşü sonrası bu durumda ne oluyor? Bir de Luffy neden Lucci dövüşü sonrası dedeye dönüştü? Canım sıkıldı @RedTeroR 'edestek olayım.
Çok bastırmamış. Luffy yellense daha fazla haki harcar.
Takılma Will...Luffy, Lucci'den çok daha güçlü zaten de, @Alpamis ben görürsem onu yazacağım diyordu. Zoro, Lucci'yi iktirmesine rağmen Lucci onu çekmiş demişti. Adil yorumlayacak mı tüm merakım o. Yani ona öyle diyen birisi burada Luffy ve Lucci denk gelmiş de demeli.
İşime gelmeyen bir şey yok Red. Oda'nın gönderme yaptığı basit bir paneli attım. Aradaki güç farkı bariz olduğu için buna bile gerek yok aslında.Bu son sahneye olan göndermeyi de atsaydın ya ? G3 sonrası aynı olayı yaşayıp hemen ayağa kalktığı sahne.
İşine gelen yeri almışsın xD
Lucci onu çekmiş demedim. Zoro atağıyla firlstmiyor adamı. Zoro gel beraber uçurumdan düşüyoruz atlayışı yaptı. Frodo Gollum vol2 işte.Luffy, Lucci'den çok daha güçlü zaten de, @Alpamis ben görürsem onu yazacağım diyordu. Zoro, Lucci'yi iktirmesine rağmen Lucci onu çekmiş demişti. Adil yorumlayacak mı tüm merakım o. Yani ona öyle diyen birisi burada Luffy ve Lucci denk gelmiş de demeli.
Diğer sahne için de bir gönderme var işte, hatırlıyorsan ilk g3'ü yediğinde de böyle ezilmişti ama yenilmedi anlık bir olay oldu neredeyse aynı şekilde çizmiş.İşime gelmeyen bir şey yok Red. Oda'nın gönderme yaptığı basit bir paneli attım. Aradaki güç farkı bariz olduğu için buna bile gerek yok aslında.
Zoro Enma'da vermedi mi? 055. bölümde, Onigashima savaşında da hesabını vermeli diyordun adam verdi. Sanci bile Cacci'nin chad genleri uyanınca bayılmadı mı soyboy olduğu için?Formun sıkıntısı o. G3'u bir kere kullansa bile önceden küçülüyordu. Kullandığı gücün hesabını veren tek karakterdir Luffy.
Alpa ikna etti.Çok bastırmamış. Luffy yellense daha fazla haki harcar.
Takılma Will...
Burada niye geri gelmiyor Lucci korktuğu için mi? Orada geri dönmüştü çünkü.Diğer sahne için de bir gönderme var işte, hatırlıyorsan ilk g3'ü yediğinde de böyle ezilmişti ama yenilmedi anlık bir olay oldu neredeyse aynı şekilde çizmiş.
Lucci karsisinda görücegiz.Zoro Enma'da vermedi mi? 055. bölümde, Onigashima savaşında da hesabını vermeli diyordun adam verdi. Sanci bile Cacci'nin chad genleri uyanınca bayılmadı mı soyboy olduğu için?
Alpa ikna etti.