O değilde Kaido'nun en güçlü kozu Akainu'nun yellenmesinden hallice.
O değilde Kaido'nun en güçlü kozu Akainu'nun yellenmesinden hallice.
He he.Hangi karakterden bahsediyorsun la? Wb hariç kimi uçurdun yine?
Neyse sn sn çizilen bölümlerle atlaya atlaya çizilen bölümleri bir tutarsan aynı düzeyden cevap sana yeter de artar tabi. Senin mantığına kalsa luffy 2yyi de tek sahnede atlamış hiçbir şey olmamış o arada derler
Reis diyorum ya olayla alakası olmayan normal okuyucu gayet kafa kafaya çarpıştılar olarak düşünüyor olayı. Şaşırdım ama haklı adamlar yaptığı bir şey yok. Bir yumruk atmış onda da ne olduğunu göstermemiş. Haliyle tek atıp geçmesini bekleyen standart okuyucuda hayal kırıklığı.
Luffy, Lucci'den çok daha güçlü zaten de, @Alpamis ben görürsem onu yazacağım diyordu. Zoro, Lucci'yi iktirmesine rağmen Lucci onu çekmiş demişti. Adil yorumlayacak mı tüm merakım o. Yani ona öyle diyen birisi burada Luffy ve Lucci denk gelmiş de demeli.Reis diyorum ya olayla alakası olmayan normal okuyucu gayet kafa kafaya çarpıştılar olarak düşünüyor olayı. Şaşırdım ama haklı adamlar yaptığı bir şey yok. Bir yumruk atmış onda da ne olduğunu göstermemiş. Haliyle tek atıp geçmesini bekleyen standart okuyucuda hayal kırıklığı.
Lucci vs Luffy'de Lucci'nin bir eksisi yok gayet iyi dayanıyor koskoca Nika karşısında.
Alpamış'ın nasıl yorumlayacağını biliyoruz ben şahsen bandanayı takarsa zorlamış diyeceğim.Luffy, Lucci'den çok daha güçlü zaten de, @Alpamis ben görürsem onu yazacağım diyordu. Zoro, Lucci'yi iktirmesine rağmen Lucci onu çekmiş demişti. Adil yorumlayacak mı tüm merakım o. Yani ona öyle diyen birisi burada Luffy ve Lucci denk gelmiş de demeli.
Alpamış'ın nasıl yorumlayacağını biliyoruz ben şahsen bandanayı takarsa zorlamış diyeceğim.
Ha geçen bölüm demişti ki kendisiyle beraber düşürme saldırısı xD
Yumruk sahnesi şuna gönderme.
Bu son sahneye olan göndermeyi de atsaydın ya ? G3 sonrası aynı olayı yaşayıp hemen ayağa kalktığı sahne.Yumruk sahnesi şuna gönderme.
Luffy'nin G5 açmasının ana sebebi de bu bölüm ve sonraki bölümde uyanış ve şeytan meyvelerinin açıklanması. Bunun üzerinden güç çıkarımı yapmak o kadar anlamsız ki... Devamında Luffy bir güzel dövüyor zaten, arada uçurum olduğu bariz. Tartışmaya değer bile değer bence.
Bunu neden attın? Konuşmayı okusan sorma amacımı anlardın? :/Yumruk sahnesi şuna gönderme.
Luffy'nin G5 açmasının ana sebebi de bu bölüm ve sonraki bölümde uyanış ve şeytan meyvelerinin açıklanması. Bunun üzerinden güç çıkarımı yapmak o kadar anlamsız ki... Devamında Luffy bir güzel dövüyor zaten, arada uçurum olduğu bariz. Tartışmaya değer bile değer bence.
Luffy, Lucci'den çok daha güçlü zaten de, @Alpamis "ben ne görürsem onu yazacağım" diyordu. Zoro, Lucci'yi iktirmesine rağmen Lucci onu çekmiş demişti. Adil yorumlayacak mı tüm merakım o. Yani ona öyle diyen birisi burada Luffy ve Lucci denk gelmiş de demeli.