WB'nin çizik bile atamadığı adama bakalım neler yapacak Luffy.Kizaru vs Luffy mi oluyormuş ooo ne kadar beklenmedik vay canına spoilere bak abovvvv
WB'nin çizik bile atamadığı adama bakalım neler yapacak Luffy.Kizaru vs Luffy mi oluyormuş ooo ne kadar beklenmedik vay canına spoilere bak abovvvv
Marco’yla kafa kafaya dövüşen adama bakalım neler yapacak Luffy.WB'nin çizik bile atamadığı adama bakalım neler yapacak Luffy.
Sabody'de köylü korsanları öldüremeyen amirale bakalım Lütfü ne tarife çekecekMarco’yla kafa kafaya dövüşen adama bakalım neler yapacak Luffy.
Marco’yla kafa kafaya dövüşen adama bakalım neler yapacak Luffy.
Asker sen kairosekili kelepçeyi tak ben ışın atıcam, dövüşürken diş geçiremedim.
Problem "2 yıl" değil. "Koskoca".Koskoca amirali 2 yıllık eğitimle gel yen. Hadi geçtim hepsini 2 yıllık eğitimle Yonkou yeniyorsun Neyse susuyorum
Problem koskocada değil 2 yıl eğitimde değil gidip dayak yiyip 2-4 günde ryo haki üzerinde ustalaşmakProblem "2 yıl" değil. "Koskoca".
Luffy daha hakide usta değildir zaten.Problem koskocada değil 2 yıl eğitimde değil gidip dayak yiyip 2-4 günde ryo haki üzerinde ustalaşmak
Rüya mı gördün ne ettin?Marco’yla kafa kafaya dövüşen adama bakalım neler yapacak Luffy.