Dünyanın en güçlü savunması kingde. Sento ve kizaru boş yapmış.
Çatıya ilk çıktıkları hallerini baz aldım. Keşke anlayarak okusaydın. İleri seviye silahlanma bile bilmeyen YC2-YC3'lerle kıyaslarsan Akazaya'ların hepsine biçtiğim seviye gayet makul. Ayrıca ileri seviye silahlanma bilen adamların çok rahat tutacağı saldırılara böyle tepki veriyor olması ve ileri seviye silahlanma bile bilmeyen Zoro ve Killer bunu rahat karşılıyorsa burada Oda denilen asalağın ne çizdiğinden haberi yok demektir.Biçtiğin seviyeler komik bile değil.
4,5 tane adamın ileri seviye kral hakiyle Oden'in açtığı yarayı hafif şekilde anca açtı. onun dışında Killer, Zoro'nun Kaido'nun rüzgarına çöp çektiği saldırıda hepsi neye uğradığını şaşırdı.
Kınlar Yc3-2
Law ve Kid Yc1-2 cşdidmdnmd
Law ve Kid her türlü komutanı ham eder hamm
Senin ne bildiğin var de konuşuyorsun.Rastgele yc 1-2 yazayım da bir şey biliyor sansınlar.
Animede gördüm, Sabo Wano'da diyen adamsın sen. Şurada Op bilgimizi ortaya döksek gramım etmeyecek adamsın, senin ne bilgin var da konusuyorsun gibi boş yorumlarla gelme bana.Senin ne bildiğin var de konuşuyorsun.
Üslubuna dikkat edip yaz kırıcı olmaya gerek yok. Önce kendini bil, sonra Op bilgini konuşturursun.Animede gördüm, Sabo Wano'da diyen adamsın sen. Şurada Op bilgimizi ortaya döksek gramım etmeyecek adamsın, senin ne bilgin var da konusuyorsun gibi boş yorumlarla gelme bana.
Okuduğunuzu iyi anlayın. Yukarıda yazdığım şey çatı mücadelesi içindi. Kimseyi sonraki power up'ları üzerinden değerlendirmedim.Güzel bi yorum yapacaktım lakin hangi satırı okusam önceki yazdığım boşa düşüyordu en iyisi eşelememek
Bir bırak boş yapma. Onu dergi kapağında Sabo'yu ve Hancock'u, Wano kıyafetleri içinde gördüğümüz için söyledim. Animedeki görüntüdeki kişi Denjiro olmaktan çok uzaktaydı. Ayrıca o zaman herkes savaşa birilerinin geleceğini bekliyordu, eldeki güçlerle iki imparatorun düşmesi kimsenin beklediği bir şey değildi.Animede gördüm, Sabo Wano'da diyen adamsın sen. Şurada Op bilgimizi ortaya döksek gramım etmeyecek adamsın, senin ne bilgin var da konusuyorsun gibi boş yorumlarla gelme bana.
Çatıya ilk çıktıkları halleri diye bir şey yok. Her şeyi oda'nın aptallığı diye adlandırmaya gerek yok. Kendi yorumlamanız zayıf kalıyor bazen.Çatıya ilk çıktıkları hallerini baz aldım. Keşke anlayarak okusaydın. İleri seviye silahlanma bile bilmeyen YC2-YC3'lerle kıyaslarsan Akazaya'ların hepsine biçtiğim seviye gayet makul. Ayrıca ileri seviye silahlanma bilen adamların çok rahat tutacağı saldırılara böyle tepki veriyor olması ve ileri seviye silahlanma bile bilmeyen Zoro ve Killer bunu rahat karşılıyorsa burada Oda denilen asalağın ne çizdiğinden haberi yok demektir.
Law ve Kid, Haki adına ne gösterdiler? Akazaya'lar meyve gücüne sahip değil olanın de zaten meyvesi elbise giydirmeye yarıyor yani çöp bir meyve. Herifler sadece ileri seviye silahlanmayla Oden dışında hasar almamış adamı delik deşik ettiler.
Kid ve Law ayrıca Kaido'ya ciddi bir hasar attı mı? Kid hiç hasar atmadı bildiğim kadarıyla ve Law'ın da sanki bir iki hasar atmışlığı var ama ciddi bir hasar yine söz konusu değil.
Big Mom'a karşı Haki'leriyle değil yüksek seviyeli meyve uyanışlarıyla hasar atabildiler.
Zaten aksini düşünmek imkansız , ama düşünülen şeyde pek sağlıklı olmuyor yazdığınız şekilde.Okuduğunuzu iyi anlayın. Yukarıda yazdığım şey çatı mücadelesi içindi. Kimseyi sonraki power up'ları üzerinden değerlendirmedim.