Lucci'nin bile aşabildiği en güçlü savunmaya mı sahip Kizaru?Resmi çeviride Kizaru Sento'ya benim savunmam da seninki kadar güçlü diyor. Kizaru reis dünyanın en güçlü savunmasına sahip oluyor.
Lucci'nin bile aşabildiği en güçlü savunmaya mı sahip Kizaru?Resmi çeviride Kizaru Sento'ya benim savunmam da seninki kadar güçlü diyor. Kizaru reis dünyanın en güçlü savunmasına sahip oluyor.
Dünyanın en iyisi buysa biz ne yapalım...Lucci'nin bile aşabildiği en güçlü savunmaya mı sahip Kizaru?
Lucci bir sukastci olduğundan dolayı adamda anlık hasar ve hız çok yüksek olur. Dövüş dayaniklilik ve savunma daha düşük sevide olur. Her karakterin yoğunlaştığı bir şey var. Kizaruyu çok iyi savunmasi ve hızlı(bunu meyvesinden dolayi ben tahmin ettim.) olarak tanimladilar. Diğer seyleride yuksektir ama onu tanımlayan şey bunlar suanlik. Kaidonun savunmasini yendikten sonra kizaruya savunma baffi gelmeseydi. Luffy hızını yakaladıktan sonra ciddilesince teklerdi(yada çok büyük hasar vururdu). Artık savunmasına buff geldiğinden luffyle uzun uzun dovusebilir.Lucci'nin bile aşabildiği en güçlü savunmaya mı sahip Kizaru?
Adam sırf denk gelsin diye yaptıklarına bak. Dostum böyle boş işler yapmak yerine düzgün işle serini.
Ruh hastası yahu bi insan bunu denk getirmeye kasar mı bu kadar anasını satayımAdam sırf denk gelsin diye yaptıklarına bak. Dostum böyle boş işler yapmak yerine düzgün işle serini.
Ruh hastası yahu bi insan bunu denk getirmeye kasar mı bu kadar anasını satayım
bölümleri tutturmak için boş bölüm çiziyor adam sadfsagfsd
Böyle takıntıları var tabi ama hemen de yaftalamayalım.bölümleri tutturmak için boş bölüm çiziyor adam sadfsagfsd