Messinin topla oynadığı gibi oynuyordu la lütfü ile.Bu yüzden mi gorosei korkup dövüşe müdahale ettirdi?
Kaido'nun daha güçlü olduğu barizdi çünkü nika karşısında kullandığı 2 saldırıyı gear 4'e göstermedi bile. Ancak gear 4'ü öyle rahat da yenmiyordu.
Geriye fujiyi bırakıp ortamlara akıyormuş, var bi hayalimiz.
Güncel bölümleri düşününce Oda taa Marineford'da Akainu'nun bu serzenişini çizerek geleceğe yönelik bir gönderme yapmış olabilir mi diye sormadan edemedim.
Oda Kizaru'yu burda harcarsa Akainu'nun Marineford serzenişi gerçekleşecek demektir.
Mangaka kurtarabilmek için haybeye gelecek görme veriyor. Kaido kadar torpilli düşmanı olmadı Luffy'nin. Ama sonda çivi gibi çaktı yere.Messinin topla oynadığı gibi oynuyordu la lütfü ile.
Kolu kırılmış diye yorumladım
Kral lafı ağzına tıkmış diye yorumladım.Kolu kırılmış diye yorumladım
Ben bunu söyledim ama anlatamadım.
10 kere ölüp dirilen kaidou, 1 trilyon düşmanla aynı anda kapışan da lütfü, aynen, sen mangayı tersten okuyorsun belli.Mangaka kurtarabilmek için haybeye gelecek görme veriyor. Kaido kadar torpilli düşmanı olmadı Luffy'nin. Ama sonda çivi gibi çaktı yere.
@Mu Won Tekrar baktım tekrar beynim yandı,Zoro>Teach düşündüren şey nedir sana ?Sen liste yapma xd